Esti aici Acasa Munte 2016 Hotel Complex Vile Daniil Sihastru 2*
475 RON
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Durau, Romania
GPS:
46.9983632, 25.92345679999994

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
+4 0314 32 84 16 / +4 0216 74 66 30
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Localizare: Centrul Cultural Pastoral Durau cuprinde complexul de vile Daniil Sihastru**, vile ce beneficiaza de o pozitie avantajoasa in centrul statiunii Durau, la doar cativa pasi de partiile de schi.

Facilitati camere: Complexul de vile Daniil Sihastru** este format din 5 vile apropiate, oferind cazare pentru mai mult de 90 persoane in camere duble, triple, apartamente de 4 locuri. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, majoritatea au balcon. O parte din camere beneficiaza de tamplarie cu geam termopan. Apartament 3 locuri = camera single si camera dubla decomandate, TV, baie comuna. Apartament 4 locuri = 2 dormitoare decomandate cu TV, baie comuna.

Facilitati hotel: Complexul dispune de curte interioara spatioasa, parcare.

La cerere se pot organiza conferinte, sala de conferinta este de 90 locuri si este dotata cu sonorizare, videoproiector, retroproiector, traducere simultana.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul.

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Oferta Paste Durau April 29, 2016 - May 3, 2016 Servicii incluse: cazare 3 nopti in perioada mentionata, pensiune completa (meniu fix), masa festiva de Paste, posibilitate de participare la Slujba de Inviere, posibilitate drumetii pe munte 475 RON Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  Singura cale de acces este calea rutieră secundară DJ155F – cunoscută și sub denumirea de „axial”, cu conexiuni inițială și finală la DN15, pe porțiunea care încojoară Lacul Izvorul Muntelui. Aceasta este și o cale de acces spre zona înaltă a masivului montan și face legătura între Bicaz - Izvoru Muntelui – Durău - Ceahlău – Bistricioara. Pe drum – din cauza degradării sale în porțiunea montană între Cabana Izvorul Muntelui și Stațiunea Durău, se circulă cu unele restricții pe acest segment, ceea ce face accesul dificil dinspre Bicaz. În relativă apropiere cu intersecția de la Bistricioara, se află intersecția DN 15 de la Poiana Larguluicu DN15B de la Târgu Neamț și DN17B de la Vatra Dornei. În continuare DN15 se îndreaptă spre Toplița. Durău este o stațiune cu Bioclimat tonic-stimulent ce funcționează tot timpul anului. În stațiune există patru hoteluri de 2 și 3 stele, pensiuni și un centru de conferințe aparținând Bisericii Ortodoxe Române.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *