Esti aici Acasa Munte 2016 Complex & Spa Dorna Arini 3*

Complex & Spa Dorna Arini 3*

Romania munte, Vatra Dornei
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Loc. Dorna Arini - Gheorghiteni, nr 108, 727200 Vatra Dornei, România
GPS:
47.34335736550723, 25.41290688521258

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
+4 0314 32 84 16 / +4 0216 74 66 30
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Amplasat pe proprietatea Mânăstirii Acoperământul Maicii Domnului din Dorna Arini, la 5 km de pârtiile de schi din Vatra Dornei, acest hotel oferă un centru spa și de sănătate cu vedere la râul Bistrița. Hotelul este înconjurat de păduri dese.

Complex & Spa Dorna Arini oferă camere cu Wi-Fi gratuit și mobilier din lemn masiv. Fiecare cameră are TV cu ecran plat, frigider și vedere la natura înconjurătoare.

Centrul spa al Hotelului Dorna Arini oferă tratamente de sănătate, inclusiv hidroterapie, masaje terapeutice şi băi de plante. Există, de asemenea, o cadă cu hidromasaj.

Complexul Spa are propriul restaurant tip bufet, care oferă o gamă largă de preparate tradiționale românești și opțiuni organice. Restaurantul servește, de asemenea, un mic dejun tip bufet zilnic.

Hotelul oferă un serviciu de transfer. Pentru divertismentul oaspeților, sala de jocuri include tenis de masă. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul.

  Pentru detalii contacteaza agentia.
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  Vatra Dornei este cunoscuta ca o statiune pentru toate varstele, adresandu-se atat persoanelor care doresc sa-si fortifice organismul prin ascensiunile montane sau prin sporturile de iarna, sau care doresc sa se odihneasca intr-un bioclimat tonic stimulent cu influenta benefica asupra sistemului nervos. Pentru refacerea sanatatii Vatra Dornei ofera factori naturali de cura cum sunt: izvoarele cu apa minerala carbogazoase, izvoarele termale, bicarbonatate, calcice, magnezice si sulfuroase, mofete naturale de saruri de mare puritate si concentratie de CO2, namolul de turba din zona Poiana Stampei. Statiunea Vatra Dornei este pregatita pentru amatorii de sporturi de iarna cu 4 partii de schi: Partia Dealul Negru, Partia Veverita, Partia Parc 1 si Partia Parc 2.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *