Tichete de vacanta

edt cdtvoucher-turist-pass-2016-fara-an-media_rgb

 

 

 

 

 

Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.

De unde poti primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta le poti primi de la compania in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca compania hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.

Cum poti cumpara cu vouchere de vacanta de la SUNNY TRAVEL?

Oferta se poate solicita in oricare dintre agentiile SUNNY TRAVEL din tara, prin email, sau prin intermediul site-ului, insa, atunci cand platesti cu vouchere de vacanta, va trebui sa le prezinti personal, in agentie, consultantului de turism SUNNY TRAVEL.

De ce sa cumperi de la SUNNY TRAVEL cu vouchere de vacanta?

Iti punem la dispozitie oferte in peste 600 de hoteluri si pensiuni in Romania sau chiar posibilitatea de creare a unui circuit prin tara, daca nu doresti sa stai intr-un loc

Ai la dispozitie mai multe servicii, dintre care poti alege unul sau mai multe, formand un pachet, pe care sa-l achiti integral cu vouchere

Daca platesti cu vouchere de vacanta, beneficiezi de preturi mai bune la majoritatea ofertelor decat daca ai plati cu bani si iti asiguri posibilitatea petrecerii unei vacante si dupa expirarea valabilitatii voucherelor. De exemplu, poti plati in nov 2015 cu vouchere care expira in decembrie 2015 o vacanta pe Litoral in vara anului 2016.

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

– O vacanta pe litoralul romanesc

– Un weekend la munte

– Cateva zile intr-un complex cu servicii de spa

– O mini-vacanta in Delta Dunarii

– Un circuit cultural in Romania

In concluzie, poti sa cumperi servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii (conditia este sa ai minim o noapte de cazare in cadrul pachetului).

De unde poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

Poti plati cu vouchere de vacanta la toate agentiile SUNNY TRAVEL. Vei gasi lista completa AICI.

Cum arata un voucher sau tichet de vacanta si care sunt cele acceptate de noi?

Voucherele de vacanta tiparite arata similar unor tichetele de masa, iar cele pe suport electronic, cu un card bancar.

Unitatatile emitente cu care avem noi contract in momentul de fata sunt: