Esti aici Acasa YALTA (Crimeea)-BASARABIA-ODESA-CETATEA ALBA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Yalta , Crimeea
GPS:
44.49520500000001, 34.166300999999976

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

 Yalta (Crimeea)-Odesa-Chisinau-crama Cricova-Cetatea

 Alba – traversarea Nistrului (Palanca – Maiaky, Zatoka-Priverezne)

PROGRAM:

ZIUA 1 – joi, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau–Focsani–Tecuci-Barlad–Albita. Tur Chisinau cu ghid local pe traseul:Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul,Parlamentul,Magazinul GUM. Cazare in Chisinau.
ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber in zona centrala. Ora 10.30, plecare din Chisinau-se viziteaza crama Cricova (cea mai mare din lume- cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri) – orasul vinurilor (optional , degustare). Deplasare pe ruta  Anenii Noi-Causeni. Se trece frontiera -se traverseaza Nistrul (Palanca–Moldova, Maiaky-Ucraina). Tur (2 ore) Odesa cu ghidlocal. Cazare in Odesa.
ZIUA 3 (mic dejun). Timp liber. Ora 11 – deplasare (525 km) pe ruta Mikolaiv – Kherson – Simferopol (Crimeea).Cina si cazare in Yalta.
ZILELE  4, 5, 6, 7, 8, 9  Mic dejun, cina si cazare la hotel in Yalta.

Plaja si baie in Marea NEAGRA.

·  In ziua 7-a, excursie de ˝ zi la Simferopol (capitala Crimeei). Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Yalta.

·  In ziua 8-a, excursie de ˝  zi la Alupka si Sevastopol. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Yalta.

·  In ziua 9-a, excursie de ˝ zi prin statiunile Alusta si Sudak. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Yalta.

Excursiile din zilele: 7, 8 si 9 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 75 є (25+25+25) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

    ZIUA 5–OPTIONAL (40 € daca se achita in Romania cu 21 zile inaintea plecarii sau 50 € daca se achita in excursie),excursie de 1 zi la Sramtoarea Kerci (leaga Marea Neagra de Marea Azov) si statiunea Feodosija.

ZIUA 10 (mic dejun).Plaja si baie. Ora 11.30-deplasare pe ruta Simferopol–Kherson–Mykolaiv. Cazare in Mykolaiv.
ZIUA 11–duminica (mic dejun). Popas (o ora) in statiunea Zatoka, la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Traver-sarea (200 m) Nistrului (la varsarea in mare) pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. La Limanul Nistrului – vizita Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe traseul Bolhrad-Giurgiulesti-pod rutier peste Prut–Galati–Braila–Slobozia–Dragalina–Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  YALTA (Crimeea)-BASARABIA-ODESA-CETATEA ALBA July 13, 2017 - July 23, 2017 pret/pers 510 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman si ghizi locali in : Chisinau, Odesa si Crimeea; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari; · 7 cazari cu demipensiuni la hotel 3*** in Yalta ; · 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
  -biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.).
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii) +2%. Supliment single 235 є. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €. La inscriere se achita minim 250 є. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania si 2 fotografii color tip pasaport.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *