Esti aici Acasa WEEKEND in 5 CAPITALE BALCANICE 4 zile, autocar
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Macedonia, Skopje
GPS:
41.9973462, 21.42799560000003

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

WEEKEND in 5 CAPITALE BALCANICE  4 zile

BELGRAD-PODGORICA-TIRANA-SKOPJE-SOFIA

Plecari: 16.06, 17.08.

ZIUA 1 Joi (de Rusalii  – Vineri), ora 06.2016 –prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament – Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas (1 ora) in Podgorica. Cazare in Cetinje.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare in Albania-pe litoral se viziteaza Dures (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian).Vizita Tirana: Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea. Deplasare in Macedonia prin orasul Gostivar. Cazare in Skopje (Macedonia).

ZIUA 5 Duminica (de Rusalii  – Luni), mic dejun. In Skopje se viziteaza : Casa memoriala a Maicii Teresa, Podul dePiatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare pe ruta Kumanovo-Kyustendil. Excursie la Sofia – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Deplasare spre Ruse – Giurgiu.  Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  WEEKEND in 5 CAPITALE BALCANICE August 17, 2017 - August 21, 2017 pret/pers 195 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  WEEKEND in 5 CAPITALE BALCANICE June 16, 2017 - June 20, 2017 pret/pers 195 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; · 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .
  Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05. si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare – carte de identitate sau pasaport. Asigurarea medicala e obligatorie.
  Preţ: 180 € + 15 € ( se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : bilet Durmitor Park + excursiile la Defileul Dunarii si Sofia. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 30 є. Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 10 €. La inscriere se achita minim 50 є. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *