Esti aici Acasa Tot MAROCUL
1140 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Maroc, , Meknes
GPS:
33.8730164, -5.54062170507

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

Tot  MAROCUL (Meknes, Fes, Volubilis, Marakesh, Rabat, Agadar, Casablanca, Tanger, Sahara)

SPANIA (Marbella, Malaga, Torremolinos,)GIBRALTAR

PROGRAM:

ZIUA 1 – Sambata, ora 5, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga. Decolare la ora 6.50, sosire la ora 10.10 in Malaga (popas o ora in centru). Deplasare din Spania in Maroc cu traversarea Stramtorii Gibraltar.Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 2 (mic dejun). Vizita VOLUBILIS –cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc si MEKNES : Bab Mansour – una dintre cele mai celebre porti din Africa, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. In FES–vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina. Cina si cazare in Fes.
ZIUA 3 (mic dejun). In Fes – vizita cooperativele de artizanat. Ora 11 – deplasare in Sahara. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour.Cina si cazare in Erfoud (Sahara).
ZIUA 4 (mic dejun).Optional,excursie cu jeep 4×4 in dunele de nisip.Deplasare spre Tingir–vizita oaza de palmieri,apoi deplasare prin Defileul Todra si Valea Dades–numita si valea celor 1001 de Kasbah.Cina si cazare in Quarzazate (Sahara).
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Kashah Ait Ben Haddou – aspectul unui castel de nisip, aici s-a turnat filmul Laurence al Arabiei. Deplasare la Marrakech-vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Shopping. Optional, seara spectacol traditional Fantasia (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie).Cina si cazare in Marrakech.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadar – plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza-plaja si baie. Cina si cazare in Agadar.
ZIUA 7 (mic dejun).Vizita Essaouira(oras medieval Mogador).Deplasare la Casablanca.Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 8 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 9 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras.Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 10 (mic dejun).Traversare din Africa in Europa. Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar –  tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct – Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei-panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar,apoi-vizita pestera Saint Michael.Cazare in zona Malaga.
ZIUA 11 – Marti (mic dejun). Pe Costa del Sol se viziteaza: Malaga(zona centrala), apoi statiunile Marbella si Torremolinos.Transfer la aeroport. Decolare din Malaga la ora 19.05. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Otopeni, ora 24.45.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Tot MAROCUL September 23, 2017 - October 3, 2017 pret/pers 1140 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman + ghid local in Maroc; · transport avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti ● 9 cazari cu demipensiune in Maroc si 1 cazare cu mic dejun in Spania la hoteluri de 3*** si 4****; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat; · biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan) ; · 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 315 €. Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. La inscriere se achita minim 400 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *