Esti aici Acasa Tot EGIPTUL
1270 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Egipt
GPS:
26.820553, 30.8025986601

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

Tot  EGIPTUL   

“ Pe urmele a doua din cele 7 minuni ale lumii-Piramida lui Keops si Farul din Alexandria ”

CAIRO-PIRAMIDELE-ALEXANDRIA-Sf. ECATERINA-HURGHADA – CANALUL SUEZ-PORT SAID-ABU SIMBEL-MUNTELE SINAI-SHARM EL SHEIKH,                 4 zile de plaja si baie la Marea Rosie

4 CROAZIERE:2 pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor), pe Canalul Suez (Port Said) si pe M. Rosie (Hurgada-Sharm el Sheikh)

PROGRAM:

Ziua 1 – Ora 20, intalnire  cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN TURKISH  pentru destinatia Istanbul. Ora 21.50, decolare spre Istanbul. Sosire ora 00.30.Cazare in Cairo.
Ziua 2 (mic dejun – ora 12). Ora 01.30-decolare din Istanbul. Sosire la ora 2.50 la Cairo.  Se viziteaza Muzeul de Egiptologie. Croaziera pe Nil cu cina si program artistic. Cazare in Cairo.
Ziua 3 (mic dejun). La 20 km de Cairo,vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte). Deplasare la Giza(Cairo) unde se viziteaza: Piramida lui Keops + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui  Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului si Palatul Parfumurilor. Cina si cazare in tren.
Ziua 4 (mic dejun). In Aswan se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat, apoi  excursie cu autocarul la Abu Simbel (templele lui Ramses al II-lea si sotiei lui, Nefertari). Cazare in Aswan.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Gradina Botanica (de pe Insula Kichner) si Insula Philae (Templul Zeitei Isis).  Plimbare pe Nil cu feluca(barca) – se pot vedea (din exterior) Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina. Pranz, cina si cazare pe vas.
Ziua 6 (mic dejun). Se viziteaza  Templul Kom Ombo si  Templul Edfu. Pranz si cazare pe vas.
Ziua 7 (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si mormantul lui Tutankamon), Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina.Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita malul de est-Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Deplasare (4 ore) in convoi de autocare de la Luxor la Marea Rosie. Plaja si baie la  Hurghada Cina si cazare in Hurghada.
ZILELE 9, 10 (mic dejun). Timp liber: plaja si baie, shopping, scufundari. Show traditional-1001 nopti. Cina si cazare in Hurghada.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare(75 €-se achita in Romania inainte de plecare) cu avionul de la Hurghada la Sharm El Sheikh(popas). Deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai.Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.
Ziua 12 (mic dejun). Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo.Cazare in Cairo.
Ziua 13 (mic dejun). Excursie cu autocarul la Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) – shopping in zona libera.  Cazare in Cairo.
Ziua 14 (mic dejun). Excursie cu autocarul  la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii  si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman.Cazare in Cairo.
Ziua 15 (mic dejun). Se viziteaza : Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Cairo Coptic (biserica crestina – suspendata) si Bazarul Khan El Khalili.Cazare in Cairo.
ZIUA 16 –  (mic dejun).  Transfer la aeroport. Ora – 9.35 decolare, sosire la Istanbul, ora 13.15. Decolare la ora 20, sosire la Otopeni la ora 20.25.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Tot EGIPTUL September 30, 2017 - October 15, 2017 pret/pers 1270 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman si ghid egiptean, ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat; · transport cu avionul Bucuresti – Cairo – Bucuresti; · 3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL (vapor de 5*****cu piscina); · 3 cazari cu demipensiune la Hurghada si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*(Tv,frigider,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus); · 1 cazare pe tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun.
  -● viza, 20 €, se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo; ● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice ;
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single (inclusiv pe vapor si tren) 425 €. Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 40 €. La inscriere se achita minim 400 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare): imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *