Esti aici Acasa Toata CHINA
3485 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
China, Beijing
GPS:
39.904211, 116.407512103

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

 Toata CHINA  (BEIJING,Marele Zid, HANGZHOU, SHANGHAI-Zhujiajiao, SUZHOU, pesterileLongmen, XIAN-soldatii de teracota, LUOYANG-Kung Fu Show, GUANGZHOU, GUILIN, croaziere pe Yangtze si Li)

NEPAL-TIBET-MACAO-HONG KONG

PROGRAM:

ZIUA 1. Intalnire, ora 8 cu ghidul la Aeroportul Otopeni,la check in Turkish Airlines pentru destinatia  Istanbul. Decolare la ora 10.05. Sosire in  Istanbul la ora 11.30. Decolare din  Istanbul, ora 20.35.
ZIUA 2 Sosire in Nepal la Kathmandu (1400 m) la ora 6.15. Se achita, individual, aprox. 30 usd pentru viza de Nepal.  In Kathamdu-vizita: Stupa budista Swayambhunath (templul maimutelor), Templul Boudhanath (stupa veche de peste  2500 ani) si Centrul religios Durbar. In Bhaktapur (suburbia Kathmandu) se viziteaza Bhadgaon – muzeu de arta si arhitectura medievala (patrimoniu  UNESCO). Timp liber pentru shopping. Optional, show nepalez. Cazare in Kathmandu.
ZIUA 3 (mic dejun). Decolare din Kathmandu spre Lhasa (Tibet). Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 4 (mic dejun).  Deplasare la  Shigatse.Cina si cazare in Shigatse.
ZIUA 5 (mic dejun). In Shigatse (al 2 lea oras din Tibet,situat la 3900 m)-vizita manastirea Tashilungpo. Deplasare prin zonele:Karo (5000 m) si Kampa (4800 m) la Gyangtse (3950 m)-vizita Kumbum Stupa.Popas la Lacul Sfant Yamdrok – situat la 4441m. Deplasare la Lhasa-vizitaTemplul  Jokhang (cel mai sacru si important din Tibet) si la 10 km de Lhasa Manastirea Sera (trandafirul salbatic).Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 6 (mic dejun). In Lhasa-vizita:Palatul Potala (peste 1000 camere,10000 morminte, 200000 statui)-resedinta de iarna,Gradina Norbulingka-resedinta de vara a numerosi Dalai Lama si Muzeul National de Istorie si Arta.Shopping.Optional,show tibetan. Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 7 (mic dejun).Decolare din Lhasa spre Beijing. Cina si cazare in Beijing.
ZIUA 8 (mic dejun si pranz).Ora 8-sosire.Excursie la: Marele Zid,unul din mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara.Seara, show de opera.Cina si cazare in Beijing.
ZIUA 9 (mic dejun). Se viziteaza Piata Tian An Men–cea mai mare din lume, Orasul Interzis si Templul Cerului. Shopping. Ora 21.52-deplasare cu trenul.Cina (Raţa Pekineza) in Beijing. Cazare pe tren.
ZIUA 10  Sosire un Luoyang la ora 7.29.Vizita Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show.Cina si cazare in Luoyang.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare cu minibusul la Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica  Tang Dinasty Show.  Cina si cazare in Xian.
ZIUA 12 (mic dejun si pranz). Vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta) si Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 20.17-deplasare cu trenul.Cazare pe tren.
ZIUA 13. Ora 8.55-sosire la Chongquing-vizita Sala Poporului si Muzeul defileelor. Timp liber.  Seara, imbarcare pe vas pentru croaziera pe Yangtze de la Chongqing la Yichang.Cazare pe vas.
ZIUA 14   (mic dejun si pranz). Croaziera pe Yangtze-vizita Fengdu (Orasul Fantoma).Cina si cazare pe vas.
ZIUA 15  (mic dejun si pranz). Croaziera prin defileele Qutang si Wu. Optional, cu barca la stramtoarea Shennong.Cina si cazare pe vas.
ZIUA 16 (mic dejun).  Croaziera pe Yangtze. Optional, deplasare cu minibusul la Barajul celor 3 Defilee. Ora 12-sosire in  Yichang, apoi deplasare cu trenul la ora 13.45.Cazare pe tren.
ZIUA 17  Ora 10.39, sosire in Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru)-vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Popas in Wuzhen-oras cu pravalii vechi de sute ani.Cina si cazare in Suzhou.
ZIUA 18 (mic dejun).In Suzhou (delta Yangtze)-orasul cu 500 de gradini,vizita:Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile“Master of the Net”.Popas (1 ora) in Zhujiajiao-Venetia Chinei.In Shanghai-vizita templele lui Buddha si croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu).Cazare in Shanghai.
ZIUA 19 (mic dejun). In Shanghai-vizita Yu Garden si Pearl TV Tower, apoi plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Bulevardul Nanjing).Ora 16.25-deplasare cu trenul la Guilin.Cazare pe tren.
ZIUA 20 Sosire, ora 12.15 in Guilin-vizita: pestera Reed Flute (flaut din trestie), cascadele Lijiang, dealul elefant, apoi panorama orasului de pe muntele Fubo.          Cina si cazare in Guilin.
ZIUA 21  (mic dejun). Croaziera  pe fluviul Li intre Guilin si Yangshuo (popas in centru). Deplasare cu minibusul.Cina si cazare in Guangzhou.
ZIUA 22  (mic dejun). In Guangzhou, vizita: Templul celor 6 arbori Banyan, insula Shamian si Templul Ancestral al familiei Chen. Deplasare (100 km) cu autocarul la Macao (capitala asiatica a jocurilor de noroc)– tur cu ghid local pe ruta: ruinele bisericii Sf. Paul, Muntele Fort, Cazinoul Lisboa si Templul Kun. Optional, seara–in cazinouri. Cazare in Macao.
ZIUA 23 (mic dejun). Ora 10 -croaziera (o ora) Macao-Hong Kong (tur 3 ore, cu ghid local). Shopping. Transfer la aeroportul din Hong Kong.Decolare la ora 23.10 spre Istanbul.
ZIUA 24 Sosire la ora 5.30 in Istanbul. Decolare la ora 7.45 spre Bucuresti. Sosire la ora 9.05 la Otopeni.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Toata CHINA August 3, 2017 - August 26, 2017 pret/pers 3485 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  :· biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (fara Nepal); · servicii ghid roman si ghizi locali; · mese ca-n program; · bilet avion Bucuresti-Istanbul-Kathmandu –Lhasa-Beijing / Hong Kong- Istanbul -Bucuresti; · transport cu minibus si tren; · cazari : 3 pe vapor de 5*, 4 (zilele:9,12,16 si 19)pe tren in cabine pt 4 persoane, 14 in hoteluri de 3*si 4*.
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €. Grup minim 15 turisti. La inscriere se minim 1000 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita(cf. conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare viza: pasaport, 5 fotografii (4 se iau in excursie) tip pasaport si asigurarea medicala.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *