Esti aici Acasa Toata BULGARIA 4 zile, AUTOCAR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Sofia, Bulgaria
GPS:
42.6977082, 23.321867500000053

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Toata BULGARIA – Nisipurile de Aur, Varna, Balchik, Albena Cap Kaliakra, Nessebar

Sunny Beach, Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv M-tirea Rila, Burgas)- Monumentul Tropauem Traiani (Adamclisi) traversarea Dunarii (pod rutier Ruse-Giurgiu, bac Calarasi-Ostrov)       4 zile

Plecari: 14.04-de Paste, 24.08.

ITINERARIU

ZIUA 1–Joi (de Paste-Vineri), ora 06.15–prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 – plecare. Deplasare din Bucuresti pe autostrada. Se traverseaza Dunarea cu bacul Calarasi – Ostrov. In Romania, la Adamclisi,se viziteaza Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Bulgaria, popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii medievale). Vizita Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi statiunile Albena si Nisipurile de Aur.  Cazare in Varna.

ZIUA 2  (mic dejun). Se viziteaza Varna. Deplasare in statiunile Nessebar si Sunny Beach – optional, plaja si baie in Marea Neagra. Deplasare la Burgas– tur pe malul marii si in zona centrala. Cazare in Burgas.

ZIUA 3  (mic dejun). Popas (2 ore) in Plovdiv(vizita Amfiteatru Roman si plimbare pietonala in zona cu multe restaurante)-al doilea oras al Bulgariei. La 120 km de Sofia-vizita Manastirea Rila. Cazare in Sofia.

ZIUA 4-Duminica (de Paste-Luni),mic dejun. In Sofia, vizite: Catedrala Alexandr Nevski, Bazilica Sf. Sofia, Monumentul Razboiului de independenta (grup statuar cu 4 statui ecvestre din care una il reprezinta pe Regele Carol I al Romaniei).Vizita(90 min.) Veliko Tarnovo. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse-Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Toata BULGARIA August 24, 2017 - August 27, 2017 pret/pers 135 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  Toata BULGARIA April 14, 2017 - April 17, 2017 pret/pers 135 0 Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  PRETUL INCLUDE: ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari; ● 3 servicii ghid roman. ● 3 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3*** si 2**( camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
  Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
  Obs. : – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05. si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.
  se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 60 €. La inscriere se achita minim 50 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *