Esti aici Acasa Toata ALASKA-Toata CANADA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Alaska
GPS:
64.2008413, -149.493466894

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

Toata ALASKA-Toata CANADA

PROGRAM:

ZIUA 1 -Sambata, zbor spre Toronto. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.12.15.  Cazare in Toronto.
ZIUA 2   Se viziteaza Cascada Niagara (partea canadiana, apoi se trece frontiera din Canada in S.U.A si se viziteaza partea americana a cascadei). Cazare in Toronto.  
ZIUA 3  Tur (3 ore) Toronto cu ghid local. Timp liber. Ora 15-plecare din Toronto. Cazare in Ottawa.
ZIUA 4  Tur (3 ore) Ottawa cu ghid local. Ora 14-plecare din Ottawa. Cazare in Quebec.
ZIUA 5 Tur (4 ore) Quebec (include si vizita la Cascada Montmorency)cu ghid local. Timp liber. Ora 16-plecare din Quebec. Cazare in Montreal.
ZIUA 6 Tur (3 ore) Montreal cu ghid local. Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 18.25-decolare din Montreal.Cazare in Vancouver. 
ZIUA 7 Timp de 1.5 ore vom strabate stramtoarea Georgia prin insule Gulf. Croaziera la Victoria-tur cu ghid local, se viziteaza:: Parcul Beacon Hill, Piata Bastion, cladirile Parlamentului, Chinatown, Portul Inner si Hotelul Empress.Deplasare cu autocarul pe ruta Victoria – Nanaimo, apoi cu ferry-boat-ul Nanaimo – Vancouver. Cazare in Vancouver.
ZIUA 8 – Sambata. Transfer la aeroport. Ora 11.45-decolare spre Anchorage (sosire la 14.09). Se viziteaza Anchorage, apoi ne indreptam spre vasul de croaziera pe care ne vom imbarca.
ZILELE 8-15. Cazare si 3 mese /zi (incepand cu cina si terminand cu mic dejun) pe vasul de croaziera.

In decursul urmatoarelor 8 zile vom pleaca intr-o fantastica croaziera din Alaska (Anchorage) spre Vancouver.

 

Ziua 8 – la ora 20.30-plecare din Anchorage. Cina si cazare pe vas ;

Ziua 9 – la ora 15 se ajunge la ghetarul Hubbard, unde vasul stationeaza pana la ora 20 ;

Ziua 10 – la ora 9.15 se ajunge in golful ghetarilor din Parcul National Alaska, unde vasul stationeaza pana la ora 19.30 ;

Ziua 11 – la ora 7 se ajunge in Skagway, Alaska, unde vasul va stationa pana la ora 20.30 ;

Ziua 12 – la ora 6.30 se ajunge in Juneau, Alaska – stationare pana la ora 16 ;

Ziua 13 – la ora 10 se ajunge in Ketchikan – stationare pana la ora 18 ;

Ziua 14 – navigare spre Vancouver ;

Ziua 15 – la ora 7.30 se ajunge in Vancouver, unde se termina croaziera.

 

 

Excursii optionale (plata pe vas)

 

● In ziua a 9-a-excursie de 3 ore in Alaska,la Centrul cultural-se pot afla lucruri interesante despre indigenii care au locuitin Alaska ;

 -excursie de 2 ore in salbaticie, unde se poate admira fauna si animalele salbatice.

● In ziua a 10-a-excursie de 8 ore,intr-o mica croaziera de-a lungul ghetarului. Priveliste mirifica, a ghetarului, muntilor si a salbaticiei. Pranz si bauturi

incluse ;

 -excursie de 90 min cu elicopterul deasupra ghetarului.

● In ziua a 11-a-excursie tip rafting unde timp de 2.5 ore pe o barca gonflabila vom naviga pentru a admira fantastica zona din Skagway. Suc, branza,

somon afumat si chipsuri ;

 -excursie de 2.5 ore spre cele mai spectaculoase privelisti, ideale spre a fi fotografiate;

 -excursie de 6 ore in Yukon la White Pass Summit Arrea. Pranz inclus;

 -excursie de 5 ore in Yukon cu jeep-ul in zonele in care cautatorii de aur au descoperit comori.Bauturi si snacks-incluse ;

-excursie de 2 ore pentru a vizita, in Liarsville, unul din locurile renumite pentru « febra aurului ».Pranz (include somn gratinat, pui la

cuptor, pilaf si multe altele);

-excursie de 6.5 ore impreuna cu un fotograf profesionist in Chillkat Walley – zona splendita si ideala pentru fotografiat.Pranz la pachet.

● In ziua a 12-a-excursie de 3 ore din ambarcatiune,balene,lei de mare si foci.Include Snacks si cafea ;

  -excursie de 90 min pentru a cunoaste enorma bogatie aurifera a zonei si de a prospecta teren aurifer.

● In ziua a 13-a-excursie de 2 ore la Saxman Village, cu mici popasuri pentru fotografii, unde vom vedea colectia de totemuri si vom lua cunostinte

despre istoria acestui mic orasel;

 -excursie de 3.5 ore pe un vas de pescuit crabi,aceleasi vase din emisiunea «Deadliest catch» de pe canalul Discovery ;

 -excursie de 2 ore adresata gurmanzilor ;unde ne vom infructa cu mancarurile specifice zonei;

 -excursie de 50 min cu un avion pentru a vedea fantastica zona .

ZIUA 15-Sambata (mic dejun).Ora 7.30-sosire in Vancouver (al treilea cel mai mare oras al tarii) –tur (3 ore) cu ghid local (Parcul Stanley -o oprire la cele 8 Totem Pole, Chinatown,etc.). Timp liber pentru cumparaturi si explorarea portului Inner. Dupa amiaza-transfer la aeroport.  
ZIUA 16-Duminica. Sosire in Romania
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Toata ALASKA-Toata CANADA August 19, 2017 - September 3, 2017 pret/pers 4485 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman; · transport cu autocar / minibus 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale ; · 7 cazari la hotel 3*(camere, pt 2 persoane,cu : TV, telefon si grup sanitar propriu cu dus) ; · 7 cazari (cabine interioare pt 2 persoane) pe vasul de croaziera 5* (3 mese /zi, incepand cu cina si terminand cu mic dejun)
  · biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea; · taxa de viza(aprox. 150 usd-in lei pentru S.U.A si 75 usd pentru Canada,se achita individual de catre client la filialele Bancii Transilvania si se pierd in cazul neacordarii vizei).
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single (inclusiv pe vapor) 695 €. Supliment cabina (rezervare la cerere) exterioara (fara balcon) 395 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 15 turisti. La inscriere se achita minim 400 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. . Acte necesare (se trimit la agentie cu minim 8 saptamani inaintea plecarii): pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania, o fotografie color pe fond alb 5x5 cm, extras de cont cu minim 2000 usd, adeverinta de la locul de munca privind functia si salariul sau talonul de pensie, copii dupa actele de proprietate(case, terenuri, masini, etc.), copie dupӑ cartea de identitate sau certificatul de nastere in cazul copiilor, copie (in cazul patronilor) dupa actele societatii si ultimului bilant contabil, copie dupa certificatul de casatorie si alte dovezi care arata ca nu e cazul de emigratie pentru job in S.U.A, etc. Obs. – este necesara prezenta personala la consulatul S.U.A pentru sustinerea unui interviu la data si ora transmise de agentie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *