Esti aici Acasa THAILANDA-MALAYESIA-SINGAPORE
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Thailanda, Bangkok
GPS:
13.7563309, 100.50176510000006

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

THAILANDA (Bangkok, Pattaya, Phuket, Hua Him, Chumphon, Trang)SINGAPORE MALAYESIA(Kuala Lumpur, Penang, Melaka, Putrajaya, Alor Setar)Insula Batam (Indonezia)

PROGRAM:

ZIUA 1 Ora 12 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 13.50 decolare,  sosire la ora 15.45. Ora 17.30-decolare din Amsterdam.
Pt. 06.03  / pt. plecarile din toamna, orele si companiile de zbor vor fi afisate pana la 31.05.2017).

ZIUA 1 Ora 12.30 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Lufthansa pentru destinatia Frankfurt. Ora 14.20 decolare,  sosire la ora 16. Ora 21.30-decolare din Franfurt.

ZIUA 2 Sosire in Bangkok, ora 14 . Transfer (150 Km) la Pattaya (confluenta oceanelor Indian si Pacific). Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie la Insula de Corali (plaja, baie, pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 4 (mic dejun). Excursie la  Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Ora 13-deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol–dresura de crocodili). Seara, (optional) “Erotic Show” sau shopping. Cazare in Bangkok.
ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (pranz inclus) la: Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi .Gradina Botanica Rose Garden. Croaziera cu cina si program artistic in Bangkok pe fluviul Chao Praia.Cazare in Bangkok.
ZIUA 7 (mic dejun). Tur (6 ore) Bangkok cu autocarul cu vizite la: Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Budameditand). Shopping.Cazare in Bangkok.
ZIUA 8 (mic dejun).Deplasare pe autostrada cu autocarul la Phuket cu popas in statiunea litorala Hua Hin (aici se afla Palatul Regal de

vacanta) unde se viziteaza fabrica de matase. Popas in orasul Chumphon.Cina si cazare in Insula Phuket.

ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber, plaja si baie. Dupa amiaza, excursie cu autocarul la o crescatorie de perle, apoi popas in orasul Puket si deplasare in cel mai sudic punct al insulei (confluenta oceanelor Indian si Pacific) pentru apusul de soare.Cina si cazare in Insula Phuket.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare pe autostrada la Penang cu popasuri (cate 1 ora) in orasele Trang (Thailanda) .Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 11 (mic dejun). Excursie de  ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean.Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 12 (mic dejun). In Penang se viziteaza Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Deplasare (350 km) in capitala Malaysiei cu vizita.Parcul pasarilor (dupa ce se iese din insula Penang).Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 13 (mic dejun).Tur Kuala Lumpur cu autocar, opriri la:Turnul Telecomunicatiilor(421 m, urcare),Turnurile gemene Petronas(urcare),

China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 14 (mic dejun). Excursie (25 km de Kuala Lumpur), in Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional plimbare cu barca pe canale. Deplasare in orasul Malacca(pe malul oceanului), se viziteaza Fort A Famosa si Piata Stadhuys.Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).
ZIUA 15 (mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasulu). Excursie cu autocarul in Insula Sentosa(se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.
ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya+shopping. Obs. –vapor Singapore –Batam =45 min.Cazare in Singapore.
ZIUA 17 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12) in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side

(zona coloniala cu zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Transfer la aeroport.

 

ZIUA 18 (mic dejun). Decolare din Singapore spre Bucuresti la ora 1.30, sosire la Amsterdam la ora 8.00. Decolare spre Otopeni la ora 9.20. Sosire la Otopeni la ora 13.05.

 

ZIUA 18 (mic dejun). Decolare din Singapore spre Bucuresti la ora 23.05, sosire la Paris la ora 6.00. Decolare spre Otopeni la ora 10. Sosire la Otopeni la ora 13.55.

 

ZIUA 18 (mic dejun). Decolare din Singapore spre Bucuresti la ora 23.55, sosire la Frankfurt la ora 6.00. Decolare spre Otopeni la ora 10. Sosire la Otopeni la ora 13.25.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  THAILANDA-MALAYESIA-SINGAPORE October 13, 2017 - October 30, 2017 pret/pers 2190 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  THAILANDA-MALAYESIA-SINGAPORE October 6, 2017 - October 23, 2017 pret/pers 2190 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman si ghizi locali ; ● biletele de intrare la obiectivele turistice; · bilet avion Bucuresti – Amsterdam – Bangkok / Singapore – Amsterdam –Bucuresti; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat; · 7 cine si 15 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****; Obs. - viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 450 €. La inscriere se achita minim 500 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 60 €. Grup minim 15 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania. Asigurarea medicala e obligatorie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *