Esti aici Acasa THAILANDA-ANGKOR Wat & Thom
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Thailanda, Angkor
GPS:
13.7556559, 100.48930100000007

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

THAILANDAAngkor wat & Thom

PROGRAM:

ZIUA 1  Ora 12 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in  Lufthansa pentru destinatia Frankfurt. Ora 14.20-decolare. Sosire in Frankfurt  la ora 15.50. Ora 22-decolare din Frankfurt.
Pt restul plecarilor
ZIUA 1  Ora 12 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 13.50-decolare. Sosire in Amsterdam la ora 15.50. Ora 17-decolare din Amsterdam.
ZIUA 2.Sosire in Bangkok la ora 14.20. Transfer la hotel. Shopping. Seara, optional Cabaret thailandez la Mambo.Cazare in Bangkok.
ZIUA 3 (mic dejun).Excursie de 1 zi la vechea capitala Ayuthaya si la Palatul Regal de vara ( pranz inclus), apoi croaziera (cu cina si program artistic) in Bangkok pe fluviul Chao Praia. Cazare in Bangkok.
ZIUA 4 (mic dejun).Excursie (pranz inclus) de 1 zi la Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Seara, optional“Erotic Show”sau shopping. Cazare in Bangkok.
ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber – shopping.Cazare in Bangkok.
ZIUA 6 (mic dejun). Tur (intre orele 8 – 14) Bangkok cu autocarul cu vizite la:Marele Palat,Templele lui Buddha lungit, Buddha de smarald, Buddha meditand). Deplasare (150 Km) la Pattaya (cea mai renumita statiune de la confluenta oceanelor Indian si Pacific). Pana la Pattaya se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol-dresura de crocodili).Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 7 (mic dejun). Excursie de 1 zi la Insula de Corali (plaja, baie, masa de pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 8 (mic dejun). Excursie de ½ zi la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee) cu vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Seara, optional, Cabaret thailandez Alcazar Show cu vestita trupa de travestiti.Cina si cazare in Pattaya.
ZILELE 9 – 13 (mic dejun). Cina si cazare in Pattaya.Timp liber – plaja in piscina hotelului sau in Oceanul Indian, plimbari, scufundari, shopping, masaj thailandez.

Optional (150 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 180 €-daca se achita in excursie),excursie (include : transport cu autocarul, o cazare cu mic dejun in zona Siem Reap-ziua 9 si ghid local) de 2 zile(10 si 11) in Cambodgia(puncte de frontiera:Aranyaprathet-Thailanda,Poipet-Cambodgia)-vizita (aprox. 20 usd- biletul care se plateste la intrare) Angkor Thom(marele oras) si Angkor Wat (cel mai mare complex de temple din lume).Obs. – pretul de mai sus nu include viza de Cambodgia (aprox. 30 usd – se obtine la frontiera) si viza de reintrare in Thailanda;

  – contravaloarea cazarii (ziua 10) din Pattaya nu se restituie.
ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber. Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 15 – Mic dejun. Transfer cu autocarul la aeroportul din Bangkok. Ora 23.50-decolare din Bangkok. Sosire in Frankfurt la ora 05.45. Decolare spre Bucuresti la ora 10.10, sosire pe Otopeni, ora 13.30.
Pt restul plecarilorZIUA 15 – Mic dejun la pachet. Transfer cu autocarul la aeroportul din Bangkok. Ora 12.20-decolare din Bangkok. Sosire in Amsterdam la ora 18.30. Decolare spre Bucuresti la ora 20.45, sosire pe Otopeni, ora 00.30.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  THAILANDA-ANGKOR Wat & Thom October 15, 2017 - October 29, 2017 pret/pers 1640 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  servicii ghid roman si ghid thailandez ; · bilet avion Bucuresti –Frankfurt(Amsterdam) – Bangkok –Frankfurt(Amsterdam) – Bucuresti; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat; · 4 cazari cu mic dejun si 9 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3*** si 4****; · biletele de intrare la obiectivele turistice.
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 350 €. La inscriere se achita minim 500 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €. Grup minim 15 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania. Asigurarea medicala e obligatorie. Obs. - viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *