Esti aici Acasa Tabara militara
685 RON
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Intorsatura Buzaului, Romania
GPS:
45.6640966, 26.0150776394

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Pe durata a 4 zile participantii vor practica activitati inspirate din pregatirea unitatilor de vanatori de munte, activitati stiintifice si sportive. Din aceasta tabara vei pleca cu aptitudini si cunostinte practice, toate pentru obiectivul final; distractie si experiente noi.

Acest program de adreseaza tinerilor si adultilor, avand in componenta activitati si exercitii complexe, care necesita atentie, inteligenta si un dram de curaj, pe langa folosirea unor echipamente si dispozitive asemanatoare sau identice cu cele militare. Tabara militara este locul ideal pentru cei care vor cateva zile de miscare, traind experiente extraordinare si dobandind cunostinte noi, multe dintre ele foarte folositoare si in „civilie”.

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Tabara militara February 15, 2017 - December 15, 2017
  Sezon: tot timpul anului
  Durata: 4 zile
  Locatie: Vama Buzaului
  685 RON Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  Ziua I Incorporare - primirea echipamentului si a tinutei, regulament, reguli de conduita Training - elemente de cartografie, folosirea hartilor si a echipamentelor de orientare, notiuni de prim ajutor. Ziua II Desteptare Inviorare Mic dejun Trageri in poligon - pistol, carabina, pusca cu luneta, arma de asalt Se vor folosi arme cu aer comprimat Piste psihologice - probe de curaj, efort si coordonare. Pranz Repaus Antrenament de autoaparare Scenariu: salvare de ostatici. Masa Ziua III Desteptare Inviorare Mic dejun Marș Scenariu de supravietuire - organizarea taberei, amenajarea adaposturilor, semnalizare, etc. Pranz - bucatarie de campanie. Misiune de comando - scenariu de lupta, stategie, utilizarea resurselor si a experientei dobandite. Se vor folosi arme de paintball. Repaus Marș Masa Festivitate de premiere Petrecere de gherila Ziua IV Desant - traversarea intinderilor de apa cu canoea. Lasarea la vatra
  Conditii de participare: La programul "Tabara militara" poate participa orice persoana cu varsta minima de 16 ani, cu o conditie fizica obisnuita. Tabara se organizeaza pe durate a 4 zile, de joi pana duminica, tot timpul anului la datele trecute in pagina produsului la sectiune "perioada". Trebuie sa ai un voucher valabil, impreuna cu rezervarea perioadei disponibile. Rezervarea se face cu cel putin 7 zile inainte de debutul programului, pe baza seriei de pe voucher.
  Echipament pus la dispozitie de noi: Sunt asigurate toate echipamentele necesare exercitiilor si misiunilor din program. Tinuta - veston, pantaloni/salopeta de camuflaj, bereta militara, pelerina de ploaie. kit de supravietuire - cutit, bidon de apa, busola, sursa de foc, surprize Echipament obligatoriu: ghete/ bocanci outdoor - de preferinta folositi incaltaminte sport lejera imbracaminte: articol de imbracaminte gros, pantaloni lungi, scurti, 4-5 tricouri mai multe perechi de sosete, prosop, sumara trusa de igiena corporala.
  "Cazarma" va fi stabilita in functie de numarul de recruti, la una din pensiunile din zona Intorsura Buzaului. Cadetii vor sta in camere duble sau triple. Masa Pe parcursul taberei se vor servi preparate specifice de popota, mancaruri gatite fara prajeli, sau exces de grasimi, bogate in proteine si calorii. Pe parcursul zilei se vor primi suplimente cu aport mare energetic. In timpul activitatilor care necesita deplasare, masa va fi la pachet sau masa calda livrata la marmita, de la "cazarma"

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *