Esti aici Acasa SUA
2685 EUR

SUA

Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Statele Unite al;e Americii , New York
GPS:
43.2994285, -74.21793260000004

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

S.U.A (NEW YORK, Cascada NIAGARA, WASHINGTON, PHILADELPHIA,

ATLANTIC CITY, DETROIT, CHICAGO, Marile Lacuri: Erie, Michigan, Saint Clair)

CANADA (MONTREAL,OTTAWA, Lacul Ontario, TORONTO) 

PROGRAM:

ZIUA 1, ora 04.00, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN LUFTHANSA  pentru destinatia Frankfurt. Ora 06.20-decolare. Ora 17.20 -sosire la Frankfurt, ora 07.50-decolare. Ora 16.05-sosire la Montreal.Cazare in Montreal.
ZIUA 2 Tur (4 ore) Montreal cu ghid local. Dupӑ tur, deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Montreal. 
ZIUA 3  Deplasare (150 km) la Ottawa. De la ora 11-tur (2.5 ore) cu ghid local, apoi popas (90 min). Deplasare (400 km).Cazare în Toronto.
ZIUA 4 Tur (4 ore) Toronto cu ghid local. Dupӑ tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic(opţional,croazierӑ pe LaculOntario,etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare în Toronto. 
ZIUA 5  Deplasare (150 km) la Cascada Niagara. Se viziteazӑ partea canadianӑ, apoi se trece frontiera din Canada in S.U.A şi se viziteazӑ partea americanӑ a cascadei.Cazare în zona Cascada Niagara (SUA).
ZIUA 6  Deplasare (700 km) la Chicago cu popas (90 min) în Cleveland la Lacul Erie. Cazare în Chicago.
ZIUA 7  Tur (4 ore) Chicago cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic (optional,croazierӑ pe LaculMichigan, Sears Roebuk- clӑdire de peste 500 metri, cu magazine, etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Chicago.
ZIUA 8 Deplasare (330 km) la Detroit (situat pe malul lacului Sant Clair). De la ora 15-tur (2,5 ore) cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Detroit.
ZIUA 9  Deplasare (700 km) la Washington. Popas (o ora) în Pittsburg. Cazare în Washington. 
ZIUA 10 Tur (4 ore) Washington cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic (Muzeul Aerospa-ţial, etc.). Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Washington. 
ZIUA 11 Deplasare (300 km) la Atlantic City (Las Vegas – ul coastei de est) – vizitarea Cazinourilor Cesar’s Taj Mahal si promenada oceanului. Ora 19-deplasare (100 km) pe ruta Winslow-Gloucester. Cazare in Philadelphia.
ZIUA 12  In Philadelphia- vizita aripa C-tin Brancusi din Muzeul de Arta Moderna, apoi Independence Hall (aici a fost votata prima Constitutie a S.U.A). Timp liber în centru.Ora 13-deplasare (150 km) la New York-tur (intre orele 16-20) cu ghid local.Cazare in New York. 
ZIUA 13 Timp liber.Optional,plimbare cu vaporasul la Statuia Libertatii si urcare in One World Trade Center (541 m).Cazare in New York.
ZIUA 14 Timp liber.Optional, vizita Muzeul Metropolitan din zona Central Park-Broadway (unde sunt mai multe teatre decat, in total, la Londra si Paris) si urcare Empire State Building(443 m).  Cazare in New York. 
ZIUA 15 Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12.Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 21.55, decolare.
ZIUA 16 Ora 11.30, sosire în Frankfurt  Ora 14, decolare. Ora 17.15, sosire la Otopeni.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  SUA August 17, 2017 - September 2, 2017 pret/pers 2685 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · bilet avion Bucureşti-Paris-Montreal / New York -Amsterdam-Bucureşti. · ghid roman + ghizi locali în : Montreal, Ottawa, Toronto, Chicago, Detroit, New York si Washington; · transport (fӑrӑ zilele13, 14 şi 15) cu autocar 2** cu aer condiţionat; · 14 cazari în hoteluri de (similar) 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu tv şi grup sanitar propriu cu duş).
  · biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezӑminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea; · taxa de vizӑ(aprox. 150 usd-in lei pentru S.U.A şi 75 usd pentru Canada,se achitӑ individual de cӑtre client la filialele Bӑncii Transilvania şi se pierd în cazul neacordӑrii vizei) ; · micul dejun.
  Se achitӑ in EURO sau LEI (curs BNR din ziua plaţii x 1.02). Supliment single 440 €. La înscriere se achitӑ minim 800 €. Copiii sub 12 ani (neîmpliniţi) au o reducere de 60 €. Grup minim 25 turişti. Excursia trebuie achitatӑ integral cu cel putin 21 zile înaintea plecӑrii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitaţi sӑ incheiaţi asigurarea STORNO(odatӑ cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii în cazul neparticipӑrii la excursie datoritӑ (vezi condiţiile poliţei de asigurare) : îmbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. . Acte necesare (se trimit la agenţie cu minim 8 sӑptamani înaintea plecӑrii): paşaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în Romania, o fotografie color pe fond alb 5x5 cm, extras de cont cu minim 2000 usd, adeverinţa de la locul de muncӑ privind funcţia şi salariul sau talonul de pensie, copii dupӑ actele de proprietate(case, terenuri, maşini, etc.), copie dupӑ cartea de identitate sau certificatul de naştere în cazul copiilor, copie (în cazul patronilor) dupӑ actele societaţii şi ultimului bilanţ contabil, copie dupӑ certificatul de cӑsӑtorie şi alte dovezi care aratӑ cӑ nu e cazul de emigraţie pentru job în S.U.A, etc. Obs. – este necesarӑ prezenţa personalӑ la consulatul S.U.A pentru susţinerea unui interviu la data şi ori transmise de agenţie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *