Esti aici Acasa SOCI (Rusia)-YALTA(Crimeea)-BASARABIA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Soci , Rusia
GPS:
43.60280789999999, 39.7341543

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

SOCI (Rusia)-Yalta (Crimeea)-Odesa-Chisinau-Crama Cricova

Cetatea Alba-traversarea Nistrului (Palanca – Maiaky, Zatoka-Priverezne)

PROGRAM:

ZIUA 1-miercuri, ora 06–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau–Focsani–Tecuci–Barlad–Albita Tur Chisinau cu ghid local pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM.Cazare in Chisinau.
ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber in zona centrala. Ora 10.30-plecare din Chisinau-se viziteaza Crama Cricova (cea mai mare din lume-cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri)-orasul vinurilor (optional, degustare). Deplasare pe ruta  Anenii Noi-Causeni. Se trece frontiera -se traverseaza Nistrul (Palanca–Moldova, Maiaky-Ucraina). Tur (2 ore) Cazare in Odesa.
ZIUA 3 (mic dejun).  Timp liber. Ora 11-plecare din Odesa. Deplasare (440 km) pe ruta Mykolaiv – Kherson.Cazare in Simferopol (capitala Crimeei).
ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza in zona centrala (cu ghid local): Simferopol, Sevastopol si Yalta. Se trece prin statiunile: Alusta, Sudak si Feodosija (popas o ora).  Cazare in zona Feodosija – Kerci.
ZIUA 5 (mic dejun). Se traverseaza cu ferry boat-ul Sramtoarea Kerci (leaga Marea Neagra de Marea Azov), intre Ucraina si Rusia. Deplasare pe ruta Crymsk – Novorossijsk.  Cina si cazare in Soci.
ZILELE  6, 7, 8, 9, 10,11  Mic dejun, cina si cazare la hotel in Soci.

Plaja si baie in Marea NEAGRA.

·   In ziua 7-a, excursie de ˝ zi-turul statiunii Soci cu ghid local. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Soci.

·   In ziua 8-a, excursie de ˝ zi la cascada-Agura Waterfalls cu ghid local. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Soci.

·   In ziua 10-a, excursie de ˝ zi la gradina botanica (Dendrarium). Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Soci.

Excursiile din zilele 7, 8 si 10 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 75 є (25+25+25) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

ZIUA 12 (mic dejun). Se traverseaza Stramtoarea Kerci din Rusia in Ucraina. Cazare in zona Kerci – Feodosija.
ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare pe ruta Feodosija-Dzhankoi-Kherson-Mikolaiv. Cazare Odesa.
ZIUA 14 – marti (mic dejun).Popas (o ora) in statiunea Zatoka, la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Tra-versarea (200 m) Nistrului (la varsarea in mare) pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. La Limanul Nistrului – vizita Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe traseul Bolhrad – Giurgiulesti – pod rutier peste Prut–Galati–Braila–Slobozia–Dragalina–Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  SOCI (Rusia)-YALTA(Crimeea)-BASARABIA August 2, 2017 - August 15, 2017 pret/pers 770 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman si ghizi locali in: Odesa, Simferopol, Sevastopol, Yalta si Soci; · 7 cazari cu demipensiuni la hotel 3*** in Soci ; · 6 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3*** si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus); · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari.
  - biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 250 є. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 є. La inscriere se achita minim 350 є. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala este obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport Valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania si 2 fotografii color tip pasaport.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *