Esti aici Acasa SICILIA-MALTA
675 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Sicilia , Siracusa
GPS:
37.0754739, 15.2866986931

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

SICILIA (Siracusa, Taormina, Etna, Agrigento, Palermo)

CROATIA (Dubrovnik, Split, Parcul National Plitvice, Zagreb)

GRECIA (Insula   CORFU, Kalambaka)-MALTA

PROGRAM:

ZIUA 1 – sambata, ora 06–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara  Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR -gura metrou Gara de Nord). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad  Cazare in zona Baia-Pecs (Ungaria).
ZIUA 2 (mic dejun). Scurt tur cu autocarul in  zona centrala din Zagreb (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera) cu oprire in centru. Se viziteaza (2 ore): Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote,  decor pentru numeroasele filme de aventuri -Winnetou).  Cazare in zona Knin – Sinj.
ZIUA 3 (mic dejun)  In Split se viziteaza din exterior: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), mausoleul lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur, Statuia episcopului Grigore din Nin. Deplasare la Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale) unde se viziteaza: Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Traversarea Marii Adriatice cu ferry-boatul de la Dubrovnik in Italia la Bari.  Cazare pe vapor.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta Taranto–Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu ferry boat-ul.Cina si cazare Sicilia. 
Zilele  5 -10 mic dejun,cina si cazare in Sicilia. Plaja si baie in mare.

ZIUA 6 – dimineata, excursie in CATANIA  (popas 90 min in centru), apoi plaja si baie.

ZIUA 7 – excursie de ½ zi in Taormina – plimbare pe Corso Umberto (vizita amfiteatrul grec), apoi plaja si baie.

ZIUA 8–excursie de 1 zi cu autocarul la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina(optional–urcare cu telecabina, vizita cele 4  cratere), apoi deplasare la Siracusa -vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec).

ZIUA 9 – excursie de 1 zi la: Agrigento-vizita Valea Templelor, Montreale (langa Palermo)-vizita Catedrala, Palermo – tur  pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini Santa Maria dell’Amiraglio, apoi timp liber in Palermo.

ZIUA 10-luni,optional,croaziera in Insula Malta (135 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € – daca se achita in excursie) si include : taxe portuare, transport autocar (hotel-vapor-hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.

Excursiile din zilele: 6, 7, 8 si 9 sunt incluse in pretul excursiei, fara biletele de intrare,costa (15+25+50+45) in total 135 є si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

ZIUA 11 (mic dejun).Deplasare la Bari si traversarea Marii Adriatice cu ferryboatul spre Corfu sau Igumenita.  Cazare pe vapor.
ZIUA 12 In Insula Corfu-vizita Palatul Achilion si timp liber in capitala Kerkyra. La pranz-plecare din Corfu. Deplasare cu autocarul prin Kastrakis,printre manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios.   Cazare in Kalambaka.
ZIUA 13 – joi (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou Gara de Nord).

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  SICILIA-MALTA August 26, 2017 - September 7, 2017 pret/pers 675 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  SICILIA-MALTA August 12, 2017 - August 24, 2017 pret/pers 675 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  SICILIA-MALTA July 29, 2017 - August 10, 2017 pret/pers 675 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  SICILIA-MALTA July 1, 2017 - July 13, 2017 pret/pers 675 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  SICILIA-MALTA June 24, 2017 - July 6, 2017 pret/pers 675 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman ; ● 2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi si 3 cazari la hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ; ● 7 cazari cu demipensiune la hotel 3* in Sicilia ; ● transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
  -biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
  Supliment single (inclusiv pe vapor) 350 є. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers. La inscriere se achita minim 200 є. Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 є. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala este obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport sau carte de identitate.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *