Esti aici Acasa Scoala de pescuit la rapitori
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Lacul Paltinul, Prahova
GPS:
45.2458268, 25.736031499999967

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Scoala de spinning se adreseaza tuturor pescarilor mai noi sau mai vechi, incepatori in pescuitul rapitorilor cu mijloace moderne.

Pescuitul de pesti rapitori (spinning) difera foarte mult de cel stationar prin echipament si tehnici, dar mai ales prin atitudinea pe care trebuie sa o adopte pescarul. Daca la stationar, pescarul incearca prin tot felul de metode si nade sa atraga capturile catre locul unde pescuieste, la spinning pescarul sportiv devine „vanator” cautand tot timpul locurile de hranire ale rapirotilor si structurile naturale unde acesti pesti isi pandesc prada, deplasandu-se de-a lungul malurilor sau traversand intinderi mari de apa cu barca. Spinning-ul necesita asadar miscare, efort fizic si concentrare continua, o anumita candenta a aruncarilor si recuperarilor pentru a putea „explora” cat mai multe locuri de pescuit.

Pescuitul la rapitori se poate practica pe toate tipurile de ape, pe toate cursurile raurilor, (superior, mijlociu, inferior) lacuri de munte, de baraj sau balti, Dunare sau Delta Dunarii. Pentru alegerea tehnicilor si a echipamentului adecvat, pescarul trebuie sa detina cunsotinte privind dispunerea speciilor in teritoriu si comportamentul acestora intr-o anumita perioada a anului. Pescarul de spinning nu are posibilitatea sa duca o trusa prea mare de accesorii, trebuind sa-si stabileasca speciile tinta inca de la inceputul partidei, in functie de sezon si caracteristicile apei in care va pescui.

In pescuitul de rapitori un rol aparte il joaca momelile artificiale, la alegerea carora trebuie tinut cont de o serie de caracteristici ale apei, specia de rapitor tintita si hrana ei preferata. Succesul unei partide nu tine neaparat de numarul sau calitatea nalucilor „prezentate” pestilor, ci si de capacitatea pescarului de adapta momeala la situatia intalnita in mediul respectiv.

O alta componenta importanta este tehnica de „prezentare” a nalucii care trebuie sa tina cont de mai multi factori: specia de rapitori vizata, de curentul si adancimea apei.

Se stie ca pescarii sportivi sunt cei mai buni paznici ai apelor. De aceea, pe durata cursului vor fi prezentate principalele reguli de conduita eco, in ceea ce priveste protejarea apelor si a faunei acvatice.

Vom incerca ca dupa acest curs, participantii sa plece cu cat mai multe din aceste cunostinte, urmand ca prin practica sa le aprofundeze si sa le perfectioneze.

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Scoala de pescuit la rapitori June 1, 2017 - November 1, 2017
  Sezon: iunie - noiembrie
  Durata: 3 zile
  Locatie: Delta Dunarii (TL)
  295 RON Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  Conditii de participare: La acest curs poate participa orice persoana cu varsta minima de 16 ani, indiferent de abilitati sau experienta in acest sport. Voucher valabil pentru programul "Scoala de pescuit la rapitori" impreuna cu rezervarea locului din seria respectiva. Rezervare cu cel putin 6 zile inainte de data plecarii.
  Vineri - ziua I 16:00 check-in 17:00 prezentarea echipamentului, curs teoretic de tehnici de pescuit, ihtiologie, conduita eco 18:30 prezentarea principalelor tipuri de momeli artificiale 20:00 cina Sambata – ziua II 07:00 mic dejun 08:00 – 13:00 sesiune de pescuit de pe mal - tehnici specifice fiecarei specii. 13:00 - 14:00 pranz 15:00 - 18:00 sesiune de pescuit din canoe - initiere in folosirea canoei, tehnici specifice de pescuit. 18:30 atelier de momeli artificiale - fiecare pescar isi va construit propria naluca 20:00 cina 21:00 foc de tabara Duminica – ziua III 07:00 mic dejun 08:00 - 13:00 sesiune de pescuit de pe mal/ canoe - se vor folosi cu precadere nalucile "hand made" 13:00 pranz 14:00 premierea celor mai priceputi dintre proaspetii "pescarii de rapitori"
  Servicii incluse: curs teoretic de tehnici de pescuit si momeli notiuni de ihtiologie si conduita eco lanseta de spinning momeli artificiale si accesorii materiale necesare la "atelierul de momeli artificiale" ambarcatiuni canoe Cazare si masa In functie de locatia de pescuit, rezervam locuri de cazare la pensiuni din apropiere care ofera servicii de calitate. Pentru anumite sesiuni ale "Scolii de pescuit" organizam tabara de corturi, in care oferim intreaga logistica: corturi, saci de dormit, pavilioane, dusuri de campanie, etc.
  Cursul de pescuit este organizat in locatii alese in functie de sezon, populatie de pesti si specia predominanta. Apele unde se va pescuit, prezinta un potential ridicat, fiind testate in mai multe randuri de catre echipa noastra. Locatii posibile 2015: Lacul Paltinul - jud. Prahova Dunare - jud. Braila Siret - jud. Galati Delta Dunarii - jud. Tulcea Lacul Sinoe - jud. Constanta Arges - jud. Arges Prut - jud. Galati

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *