Esti aici Acasa Scoala de offroad
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Buzau, Romania
GPS:
45.1371109, 26.8172395461

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Iti oferim ocazia sa traiesti o aventura unica, la bordul unor masini 4×4 off road, special preparate pentru conditii grele, pe drumuri rareori trasate pe harti.

Acest curs de pilotaj poate fi urmat de catre oricine crede ca este facut pentru acest sport, detinatori de permis de conducere, sunt chemati ca pe durata a 3 zile sa-si insuseasca procedeele de baza in pilotajul offroad. Pe langa pilotaj, cursantii se vor deprinde cu sistemele specifice de navigatie GPS si harti, cu probe practice de mecanica si troliere.

Participantii nu vor avea nevoie de masini propri, toate vehiculele fiind puse la dispozitie de noi. Pe intreaga durata a programului vor fi insotiti de instructori si ghizi. Cursul se va desfasura pe traseele din Muntii Ciucas, in judetul Brasov.

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Scoala de offroad March 1, 2017 - November 1, 2017
  Durata: 3 zile
  Locatie: Muntii Penteleu, Muntii Ciucas
  Sezon: martie - noiembrie
  588 RON Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  Vama Buzaului se afla la cca 220 km de Bucuresti si la 50 de km fata de Brasov, intr-o zona extraordinar de frumoasa si salbatica, unde se afla rezervatia de zimbri “Valea Zimbrilor” Se poate ajunge pe rutele: 1. Bucuresti – DN 1 – Ploiesti – DN 1A – Valenii de Munte – DJ 102B – Cislau – DN 10 – Intorsura Buzaului – DJ 103A – Vama Buzaului 2. Bucuresti – DN 2- Buzau – DN 10 – Intorsura Buzaului – DJ 103 A – Vama Buzaului 3. Brasov – DN 11 – Harman – DN 10 – Intorsura Buzaului – DJ 103 A – Vama Buzaului
  Conditii de participare: Permis de conducere categoria B Voucher valabil pentru programul "Curs de pilotaj off road" Rezervare cu cel putin 6 zile inainte de data plecarii.
  Vineri - ziua I Intalnire in localitatea Vama Buzaului (BV) Traseu off road de dificultate redusa – cursantii vor conduce masinile prin rotatie. Traseul porneste din Vama Buzaului Curs de navigatie si orientare Sambata – ziua II Trial offroad - participantii isi vor incerca maiestria cu o masina special dotata, pe un traseu de trial amenajat de catre echipa noastra. Cursantii vor evolua pe rand, fiind insotiti de instructor. Traseu de offroad de dificultate medie - cursantii vor conduce masinile prin rotatie. Pranz – preparate la pachet Initiere in troliere Continuarea traseului de offroad Sosire la pensiune Duminica – ziua III Examinare practica – proba de trial fara instructor, pentru fiecare cursant in parte. Festivitatea de premiere si inmanarea diplomelor de absolvire a cursului de pilotaj off road. Cel mai "priceput" dintre cursanti va primi un premiu special, constand in dreptul de participare la alte aventuri. Sfarsitul programului.
  Traseele de offroad vor strabate Muntii Siriu si Penteleu prin zone uluitor de salbatice, traversand paduri, chei, podete suspendate, pana sus in golul alpin pe culmile muntilor, unde se intalnesc lacuri de altitudine. Turele au o durata ce variaza intre 2 si 4 ore. Ca masura de protejare a ariei, traseele vor urma sistem de drumuri forestiere din zona, de diferite grade de dificultate. Este interzis accesul in interiorul corpului de padure, pe pasunile alpine sau traversarea raurilor prin zone neamenajate.
  Servicii incluse: echipa de instructori masini de off road complet echipate trasee de off road traseu de trial curs de navigatie si orientare combustibil sambata seara-foc de tabara, vin de Pietroase 0,5l/ pers. examinare practica, trial sticker offroad Transportul pana la locatia de desfasurare nu este inclus. Serviciile de cazare si masa sunt organizate in limita a 30 de locuri la pensiunea Vama din Vama Buzaului (BV). Participantii vor fi cazati in camere 2 locuri si un apartament de 4 locuri Servicii incluse: vineri: cazare, cina sambata: mic dejun, pranz la pachet, cina duminica: mic dejun, pranz Cei care prefera alte locatii, pot apela la serviciile oferite de pensiunile din zona Intorsura Buzaului, participand la cursurile de off road, dupa un program orar prestabilit.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *