Esti aici Acasa Scoala de enduro
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Intorsatura Buzaului, Romania
GPS:
45.6640966, 26.014949099999967

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Cursul de initiere in acest captivant sport moto, se adreseaza incepatorilor chiar si celor fara experienta in motociclism. Oferta “Scoala de enduro’ este ideala pentru cei care isi cauta un nou hobby, o noua provocare.

Motociclismul enduro poate fi o alternativa la iesirile clasice la munte dar si ocazia de a descoperi si alte zone interesante cum sunt luncile raurilor, dealuri si podisuri, greu accesibile cu alte vehicule. Cu motocicleta enduro se pot traversa zone accidentate, drumuri forestiere sau pante abrupte, traseul fiind limitat doar de abilitatile practicantului. Este un sport care dezvolta capacitatea de efort, abilitatile fizice si tonusul muscular.

Pentru practicarea acestui tip de motociclism este necesara cunoasterea unor reguli de conduita ecologica. Trebuiesc respectate restrictiile de acces din anumite zone montane sau arii protejate, trebuiesc folosite cu precadere drumurile forestiere, evitand traversarea pasunilor alpine si a cursurilor de apa, pentru ca impactul asupra mediului sa fie cat mai mic.

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Scoala de enduro March 1, 2017 - November 1, 2017
  Sezon: martie - noiembrie
  Durata: 3 zile
  Locatie: Muntii Ciucas
  343 RON Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  Conditii de participare: La acest curs poate participa orice persoana majora, indiferent de abilitati sau experienta sportiva. Nu este obligatorie detinerea permisului de conducere. Voucher valabil pentru programul "Scoala de enduro" impreuna cu rezervarea locului din seria respectiva Rezervare cu cel putin 6 zile inainte de data plecarii.
  Vineri - ziua I 17:00 check-in 18:00 prezentarea echipamentului, comenzile si caracteristicile tehnice al motocicletei, instructaj teoretic, reguli de conduita eco, notiuni de orientare 20:00 cina Sambata – ziua II 09:00 mic dejun 10:00 – 13:00 poligon de initiere cu instructor – exercitii de folosire a sistemului de franare si a ambreajului, urcari si coborari. - 2-3 sedinte pentru fiecare cursant 13:30 pranz 15:00 poligon de initiere 17:30 perfectionare, poligon enduro -trecerea peste mici obstacole, pante pozitive si negative - 2-3 sedinte pentru fiecare cursant 20:00 cina 21:00 foc de tabara Duminica – ziua III 09:00 mic dejun 10:00 examinare practica in poligon enduro – proba finala 13:00 pranz 14:00 premierea celor mai “priceputi” participanti
  Intregul echipament de enduro este pus la dispozitie de noi: motociclete enduro echipament de protectie – casca, vesta de enduro, manusi, genunchere echipament obligatoriu - bocanci sau ghete peste glezna.
  Servicii incluse: curs teoretic echipa de instructori motociclete enduro echipamente de protectie poligon de enduro combustibil examinare practica sticker
  Locatia se afla la poalele muntilor Ciucas, in zona Intorsura Buzaului. Este o zona cu multe pante si pajisti intinse, departe de aglomeratie, unde se poate ajunge cu orice tip de vehicul. Pensiunea va fi aleasa in functie de sezon, conditiile din teren de la data respectiva si numarul de participanti. Servicii: cazare - camere duble, apartamente masa - pensiune completa foc de tabara

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *