Esti aici Acasa SCANDINAVIA-FINLANDA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Scandinavia, Finlanda
GPS:
61.92410999999999, 25.748151000000007

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

 SCANDINAVIA      

FINLANDA – DANEMARCA – SUEDIA – NORVEGIA

PROGRAM:

ZIUA 1-Ora 4.30, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Lufthansa pentru destinatia Munchen.Decolare la ora 6.35.Sosire la ora 7.40.Decolare din Munchen,ora 8.45.Sosire,ora 12.10,la Helsinki -tur(4 ore,include si muzeul in aer liber Seurasari) cu ghid local.Transfer la hotel.Cazare in Helsinki.
ZIUA 2 (mic dejun).Timp liber. Optional, plimbare cu vaporasul la Fortareata Somenlina. Shopping. Cazare in Helsinki.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita la Hämenlinna – casa natala Sibelius (cel mai mare compozitor finlandez), apoi la Tampere se viziteaza Catedrala (impresionanta prin modernism) si se urca (optional) in Turnul Panorama (de unde se vad lacurile din jur). Deplasare la Turku unde se viziteaza portul, Catedrala si Citadela (exterior).Traversare cu ferryboat-ul spre Suedia. Cazare pe vapor.
ZIUA 4 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (4 ore) Stockholm cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Regal, vechiul oras, Primaria (aici e sala banchetului Premiului Nobel) si Catedrala. Dupa tur-vizita Castelul Drottingholm Deplasare cu autocarul la Insula Djugården (vechiul domeniu regal de vanatoare). Optional : croaziera pe canale, plimbare cu vaporasul in Arhipelagul Stockholm (24.000 insule). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Stockholm.
ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare (cu vizita 2 ore in Uppsala) la Oslo pe ruta Orebro-Karlstad.Cazare in Oslo.
ZIUA 6 (mic dejun). Autocar la dispozitie toatӑ ziua. Tur (4 ore) Oslo cu autocarul si ghid local pe ruta:Parcul Vigeland, Primaria, Palatul Regal si Trambulina Hollmelkolen.Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Oslo.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare in Suedia-tur Goteborg pe ruta:zona maritimӑ,Piata Mare,Bursa, Prima-ria.Popas (1 ora) in Goteborg. Traversare cu vaporul de la Helsingborg (Suedia) la Helsingor (Danemarca). De pe vapor se admira Castelul Hamlet care se viziteaza (exterior) dupa debarcare.Cazare in Copenhaga.
ZIUA 8 (mic dejun). Autocar la dispozitie toatӑ ziua. Tur (4 ore) Copenhaga cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Cristiansborg, Primaria, Portul, Palatul Rosenborg si  Mica Sirena  – simbolul orasului.In Copenhaga, vizita Planetariu si Parcul Tivoli. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Copenhaga.
ZIUA 9 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 6.20-decolare la Frankfurt, sosire la ora 7.50. Decolare din Frankfurt la ora 9.20, sosire Bucuresti-Aeroportul Otopeni la ora 12.35.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  SCANDINAVIA-FINLANDA August 12, 2017 - August 20, 2017 pret/pers 1070 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  SCANDINAVIA-FINLANDA June 17, 2017 - June 25, 2017 pret/pers 1070 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● bilet avion; · servicii ghid roman si ghizi locali (Helsinki, Stockholm, Oslo, Copenhaga); · 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***(camere, pentru 2 persoane, cu tv si grup sanitar propriu cu dus) ; · 1 cazare cu mic dejun pe vapor (cabine cu 4 paturi); · transport (fara ziua 2) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
  -biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single (inclusiv pe vapor) 425 є. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 є / pers. La inscriere se achita minim 400 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel puţin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *