Esti aici Acasa SARDINIA-SICILIA-MALTA-CORSICA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Sardinia
GPS:
40.1208752, 9.01301007495

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

SARDINIA-CORSICA-SICILIA (Catania, Palermo, Montreale, Taormina, Siracusa, Agrigento, Vulcanul Etna) Malta

PROGRAM:

ZIUA 1 – Luni, intalnire la ora 5 cu ghidul la Aeroportul Otopeni la check in Blue Air pentru destinatia Catania.  Decolare la ora 7. Sosire in Catania ora 8. Plimbare in Taormina pe Corso – Umberto  si vizita Amfiteatrul grec. Vizita si popas (90 min) in Catania. Cazare in Sicilia.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare cu autocarul  la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita celor 4 cratere. La Siracusa se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Cazare in Sicilia.
ZIUA 3 Miercuri, mic dejun. Optional, croaziera in Insula Malta (135 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € – daca se achita in excursie). Include: taxe portuare, transport autocar (hotel– vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.Cazare in Sicilia.
ZIUA 4 (mic dejun). Plaja si baie in mare.Cazare in Sicilia.
ZIUA 5 (mic dejun). Plaja si baie in mare. Cazare in Sicilia.
ZIUA 6 (mic dejun). Plaja si baie in mare. Deplasare la  Agrigento – vizita Valea Templelor.Cazare in Palermo.
ZIUA 7 (mic dejun). La 10 Km de Palermo in Montreale se viziteaza Catedrala.Tur Palermo cu autocarul si ghid ocal pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Timp liber in Palermo. Ora 19-traversarea marii (noaptea) de la Palermo la Cagliari.       Cazare pe vapor.
ZIUA 8 Ora 6.30 – sosire in Cagliari, se viziteaza centrul si arena romana. Deplasare din Cagliari la Barumini – se viziteaza monumentele preistorice Nuraghe. Deplasare din Palau cu ferry-boatul in arhipelagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera unde se viziteaza Complexul Muzeal Giuseppe Garibaldi (unificatorul Italiei).Cazare in zona Palau – Santa Tereza (Sardinia).
ZIUA 9  (mic dejun). Se traverseaza cu ferry-boatul din Santa Teressa in Bonifacio si deplasare pe ruta Sartene-Propriano. La Ajaccio-vizita Casa Memoriala Napoleon. Deplasare la Bastia-vizita centrul orasului.Cazare in Bastia (Corsica).
ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber. Ora 13.30-deplasare (4 ore)cu vaporul in Livorno.Cazare in zona Livorno-Pisa.
ZIUA 11 – Joi (mic dejun). Vizita       TURNUL din PISA.   Transfer la aeroport. Ora 18.55-decolare din Florenta, sosire la ora 21.55 la Aeroportul Otopeni.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  SARDINIA-SICILIA-MALTA-CORSICA August 14, 2017 - August 24, 2017 pret/pers 865 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman ; ● bilet avion Bucuresti – Catania / Florenta – Bucuresti; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat ; ● 9 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3*** ; · 1 cazare pe vapor (cabine cu 4 paturi). · 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
  -biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult,etc.)si nici ghizii pt acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii+2%). Supliment single (inclusiv pe vapor) 340 є. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 є / pers. La inscriere se achita minim 300 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 є. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport sau C.I. Asigurarea medicala e obligatorie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *