Esti aici Acasa Rafting pe Buzau
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Buzau, Romania
GPS:
45.1371109, 26.817112199999997

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Rafting in Romania pe raul Buzau, în bărci speciale cu capacitatea de 4-8 persoane, pe traseu de 1,5 – 2,5 ore, la doar 155 de km distanta de Bucuresti.

Acest sport extraordinar iti va schimba pentru totdeauna ideea de iesire in natura, traind o experienta unica pe valurile raului.

Echipajul unei ambarcatiuni este format din 4-7 participanti + 1 ghid. Barcile de rafting sunt barci speciale, construite dintr-un material foarte rezistent la frecare si lovituri. Inainte de a incepe coborarea de rafting, echipajul va fi instruit privind modul in care va decurge activitatea si tot ceea ce trebuie facut pe durata intregii coborari, cat si a actiunilor in cazuri speciale.

Locul de intalnire este in centrul orasului Nehoiu, in parcarea din fata bisericii mari de culoare rosu cu alb aflata chiar pe DN10.

Automobilele participantilor vor fi lasate in parcarea pusa la dispozitie, aflata la punctul de start iar la sfarsitul activitatii soferii vor fi transportati de catre echipa noastra in amonte pentru a le recupera. Pentru cei care ajung in zona cu mijloace de transport in comun, le oferim posibilitatea de a lasa bagajul si obiectele de valoare in grija personalului nostru, urmand sa le recupereze dupa terminarea turei de rafting.

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Rafting pe Buzau March 1, 2017 - October 1, 2017
  Durata: 1/2 zi
  Locatie: Nehoiu, Judetul Buzau
  Sezon: martie- octombrie
  185 RON Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  Grupurile alcatuite din mai putin de 8 platitori, pot participa doar in zilele de sambata si duminica. La turele de rafting organizate de noi poate participa orice persoana cu varsta minima de 18 ani, indiferent de conditia fizica sau cunostintele anterioare privind acest sport. Posesorul de voucher isi va rezerva locul pentru urmatoarele ture de rafting de la data cumpararii voucher-ului. Daca din anumite motive nu poate participa la acea data, are posibilitatea de a-si amana venirea, pana la termenul urmator. Amanarea se face cu cel putin 3 zile inainte de data initiala. Turele de rafting sunt organizate doar in zilele de sambata si duminica, cate 2 coborari pe zi, fiind programate de la ora 10:00 respectiv 12:00. Participantii se vor echipa corespunzator pentru river rafting, echipamentul fiind format din combinezon si incaltaminte de neopren, pentru a asigura confortul termic la contactul cu apa, astfel incat indiferent de temperatura apei sau in conditii de ploaie, corpul nu resimte temperatura scazuta. Participantii vor fi obligati sa poarte casca de protectie si vesta de salvare. Neoprenul este un material special creat pentru a izola termic, prin formarea unei pelicule de apa intre corp si costum, pelicula care se incalzeste si realizeaza izolatie fata de mediu exterior. Costumul se inbraca in mod corect, udat in prealabil. Intregul echipament este asigurat de catre echipa noastra, ai nevoie doar de costum de baie si prosop.
  Zona de nord a judetului Buzau la limita cu judetul Brasov, intre Muntii Siriu si Penteleu, detine un numar mare de obiective turistice, cele mai multe aproape necunoscute: asezari rupestre, zone cu trovanti, lacuri montane, cascade, rauri involburate dar si curiozitati precum Focul Viu. Dar partea cea mai atractiva a zonei este fara indoiala salbaticia uluitoare a locurilor. Cazare: Se poate organiza tabara de corturi pe malul apei, la cativa km de startul traseului de rafting. In zona se afla si cateva pensiuni pe care le recomandam: Elena (Siriu); Izvorul Bucuriei (Siriu); Roza (Nehoiu); Izvorul Aninului (Siriu) In zona se poate ajunge: Dinspre Bucuresti: cu autoturismul (155 km): Bucuresti – DN1 – Ploiesti – DN 1A – Valenii de Munte – DJ 102B – Cislau – DN10 – Nehoiu cu autocarul (4 h): Bucuresti, Autogara Filaret (curse zilnice) – Nehoiu cu trenul (6 h ): Bucuresti – Buzau -(cursa a companiei TFG) – Nehoiu Dinspre Brasov: cu atoturimul (88 km): Brasov – DN11 – Harman – DN10 – Nehoiu cu autocarul (2,5 h) Brasov, Autogara 1 (curse zilnice) - Nehoiu
  Traseul de rafting porneste in amonte de localitatea Nehoiu si are o lungime de aproximativ 9 km. Durata efectiva de coborare este de aproximativ o ora si jumatate. Sectiunile de rau au zone rapide care creeaza senzatii tari, dar si zone cu bazine naturale, in care echipa poate sa coboare din barci si sa se racoreasca. Gradul de dificultate al traseului este de nivel mediu, riscurile sunt practic inexistente, astfel incat river raftingul se adreseaza tuturor doritorilor.
  Servicii incluse: instructaj echipa de traineri echipament complet transfer de la punctul de finish la zona de start, in vederea recuperarii automobilelor masina de asistenta pe durata coborarii coborare de rafting pe distanta de aproximativ 10 km
  1.Cand sunt organizate turele de rafting? Sezonul de rafting incepe la sfarsitul lunii aprilie si poate tine pana in octombrie in functie de cantitatea de precipitatii. Pe raul Buzau, pentru grup mic (mai putin de 8 platitori) turele sunt organizate in zilele de sambata si duminica, indicate la sectiunea "Perioada". Sunt 2 coborari pe zi, la ora 10:00 respectiv 12:00. Datorita regimului de scurgere al raului pot aparea modificari ale orarului, anuntate cu cel putin 12 ore inainte de catre echipa noastra. Grupurile cu cel putin 8 platitori pot solicita ture de rafting pe Buzau, in orice zi a saptamanii inclusiv in week end. 2.Cat costa o tura de rafting? In sezonul 2014, pentru turele de pe Buzau percepem un tarif de 185 lei/ persoana (cel mai mic pret la rafting din tara). 3.Daca suntem un grup mare si vrem rafting, cum procedam? Ne trimiteti solicitarea pe mail, urmand sa va trimitem o oferta de rafting, mod de organizare si pret, in functie de mai multi factori. Avem posibilitatea de a suplimenta numarul de barci si ghizi, pentru a putea organiza coborari pentru grupuri de 50 - 100 de persoane. 4.Cati oameni incap intr-o barca si cat dureaza o tura de rafting? Un echipaj este format din 5 persoane + 1 ghid, in functie de debitul raului si numarul total al participantilor se pot forma si echipaje de 4+1 sau 6+1. Durata unei ture variaza intre 1,5-2 ore in functie de nivelul si viteza apei din ziua respectiva. 5.Ce trebuie sa avem la noi, ni se face frig? Participantii trebuie sa aiba costum de baie si prosop, pe parcursul turei fiind incaltati si imbracati complet in costum din neopren, dezifectat in prealabil. Costumul confera o temperatura ridicata corpului, putand avea contact cu apa si in perioadele reci. 6.Daca nu stiu sa inot, pot practica rafting-ul? Fara indoiala ca da! In cazul destul de rar al rasturnarii sau caderii din barca, costumul si vesta iti confera flotabilitate totala, indiferent cat de involburara este apa in zona respectiva, plutind in pozitie aproximativ verticala. 7.De ce rafting pe Buzau? Raul Buzau prezinta conditii bune pentru practicarea rafting-ului in sectorul aflat in zona Nehoiu in aval de barajul Siriu. Traseul este de nivel mediu, gradul de dificultate fiind influentat de debitul raului. In comparatie de alte trasee din tara, Buzaul prezinta avantajul de a avea apa si in sezonul cald, datorita hidrocentralei care foloseste aproape zilnic apele lacului, asigurand astfel un nivel suficient pentru rafting.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *