Esti aici Acasa POLONIA (Varsovia, Kracovia, Zakopane)-BRATISLAVA-BUDAPESTA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Varsovia, Polonia
GPS:
52.2296756, 21.012228700000037

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

Polonia (Varsovia, Cracovia, Lagarul Auschwitz, Casa Chopin, Statiunea Zakopane) Bratislava – BUDAPESTA- Cotul Dunarii (Esztergom, Visegrad, Szentendre)

ZIUA 1 – luni, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta-Vac.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Statiunea montana Zakopane(cea mai frumoasa din Polonia)-popas (90 min) pe renumita strada Krupowki. Deplasare la Cracovia – tur (2 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 22 – deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Cracovia.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Varsovia – tur (3 ore) cu ghid local, cu vizite la Casa Marie Curie si Palatul Congreselor (exterior). Popas in centrul istoric. Ora 21.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Varsovia.

ZIUA 4 (mic dejun). Excursie (60 km de Varsovia) la Casa memoriala a compozitorului Chopin in Zelozowa Wola.Deplasare pentru vizita Manastirea Madonna Neagra. Deplasare pe ruta Lodz-Czestochowa la Oswiecim pentru vizitare Lagarul Auschwitz. Deplasare pe ruta Bielsko Biala-Zilina. Cazare in Bratislava.

ZIUA 5 (mic dejun). In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii : Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei–oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Se parcurge BUDAPESTA spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara (de la ora 20), croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta.

ZIUA 6 – sambata (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Deva-Sibiu–Rm. Valcea–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  POLONIA (Varsovia, Kracovia, Zakopane)-BRATISLAVA-BUDAPESTA August 7, 2017 - February 13, 2017 pret/pers 265 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● ghid roman si ghizi locali in Cracovia si Varsovia; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; · 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
  Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 110 €. Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in ca- zul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor,deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare – carte de identitate sau pasaport. Asigurarea medicala e obligatorie. La inscriere se achita minim 100 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu 21 zile inaintea plecarii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *