Esti aici Acasa PARALIA KATERINI, 5 zile, autocar, Paste
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Paralia Katerini, Grecia
GPS:
40.268008, 22.5965309301

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

PARALIA KATERINI–Perla Marii Egee,

statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur

KALAMBAKA-SALONIC-Manastirea DIONYSOS

BULGARIA (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo)

PASTE   5 zile   (14.0418.05)

ITINERARIU:

ZIUA 1 Vineri (ora 06)–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-deplasare pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)-Kulata(Grecia). Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 2  (mic dejun). Plecare la Salonic pentru shopping, vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre : Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 16 plecare. Seara participare la Slujba de Inviere la biserica din statiune. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 3  (mic dejun). Excursie de ˝ zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos). Timp liber in Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 4  (mic dejun). Excursie in Statiunea Kalambaka pentru manastirii suspendate Marele Meteor si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Pe traseu, vizita  la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 5 Marti (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini. In Sofia–vizita Catedrala Alexander Nevsky si centrul.Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23,in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab)

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  PARALIA KATERINI April 14, 2017 - April 18, 2017 pret/pers 215 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman; ● transport cu autocar 2* cu aer conditionat,taxe stradale si parcari; · 4 cazari cu mic dejun la Hotel Akteon 3*.
  Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
  Hotel ATLANTIS 3*** (cu piscina) - situat pe malul marii (la 10 m de mare si plaja) si 300 m de centru statiunii. Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon cu vedere (din lateral) la mare, minifrigider, TV, aer conditionat - split cu telecomanda si grup sanitar propriu cu dus. Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala este obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.
  + 85 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru excursiile (fara biletele de intrare): Muntele Olimp (Litohoro, M-tirea Dionysos), tur oras Salonic, manastirile suspendate de la Kalambaka (Meteora), Sofia, M-tirea Rila si Veliko Trnovo. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 90 €. La inscriere se achita minim 100 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *