Esti aici Acasa NISIPURILE DE AUR (circuit+sejur) 4 zile, autocar
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Golden Sands, Bulgaria
GPS:
43.2845264, 28.0422451021

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Nisipurile de Aur  (circuit + sejur)

4 zile – se poate face plaja si baie in mare in fiecare zi.

Varna-Balchik-Albena – Cap Kaliakra – Nessebar – Sunny Beach

traversarea Dunarii (pod rutier Giurgiu-Ruse, bac Ostrov-Calarasi) Monumentul Tropaeum Traiani (Adamclisi)

Plecari: 14.04- de Paste, 2.06-Rusalii, 17.08, 7.09.

ZIUA 1–joi (de Paste si Rusalii-Vineri), ora 06.15, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Giurgiu-Ruse. Deplasare pe ruta Razgrad-Sumen-Novi Pazar-Varna. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de AurCina si cazare in Nisipurile de Aur.

ZIUA 2 (mic dejun). Excursie de 1 zi la :  Varna, Nessebar si Sunny Beach – plaja si baie in mare. Cina si cazare in Nisipurile de Aur.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie de ˝  zi la Albena si Balchik – se viziteaza Castelul Reginei Maria. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur. Cina si cazare in Nisipurile de Aur.

ZIUA 4 – duminica (de Paste si Rusalii-luni), mic dejun. Plaja si baie in mare. Ora 14 – plecare din Nisipurile de Aur, cu popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii). Se trece frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Romania,la Adamclisi se viziteaza Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza Dunarea cu bacul de la Ostrov la Calarasi. Deplasare pe Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord(Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  NISIPURILE de AUR circuit+sejur August 17, 2017 - August 20, 2017 pret/pers 145 0 Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  NISIPURILE de AUR circuit+sejur September 7, 2017 - September 10, 2017 pret/pers 250 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  NISIPURILE de AUR circuit+sejur June 26, 2017 - June 29, 2017 pret/pers 135 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  NISIPURILE de AUR circuit+sejur April 14, 2017 - April 17, 2017 pret/pers 130 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari; · 3 cazari cu demipensiune la hotel 3*** in Nisipurile de Aur.
  Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
  Hotel DETELINA 3***, situat in statiunea Chajka (Nisipurile de Aur). Camere, pentru 2 persoane, cu : TV, aer conditionat, minifrigider, uscator de par, balcon si grup sanitar propriu cu dus. Piscina pentru adulti si piscina pentru copii. www.detelinahotel.com Pentru plecarea din 15.04, masa va fi all inclusive + bauturi alcoolice locale, apa minerala si racoritoare. Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare – carte de identitate sau pasaport. Asigurarea medicala e obligatorie.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 55 є. La inscriere se achita minim 50 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 10 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *