Esti aici Acasa MAROC-Toata PORTUGALIA-SPANIA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Maroc, Meknes
GPS:
33.8730164, -5.54062170507

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

MAROC (Meknes, Fes, Volubilis, Marakesh, Rabat, Agadar, Casablanca, Tanger) GIBRALTAR  

Toata PORTUGALIA (Lisabona, Porto, Fatima, Estoril, Cascais, Sintra, Cabo da Rocca)

SPANIA(Marbella, Malaga, Torremolinos, Cordoba, Sevilla, Granada)   

PROGRAM:

ZIUA 1-Marti, ora 3.15,intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – check in TAP PORTUGAL pentru destinatia Lisabona. Decolare la ora 5, sosire la ora 7.35 in Lisabona Deplasare la Oceanul Atlantic-popasuri in statiunile Cascais si Estoril. De la ora 15-tur (3 ore) Lisabona cu ghid local. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Lisabona.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Cabo da Roca-cel mai vestic punct european. In Sintra-vizita Castelul Regal Pena. Deplasare la Porto- vizita centrul vechi (bursa, biserica Sf. Francisc). Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Porto.
ZIUA 3 (mic dejun). La Fatima-vizita sanctuarul dedicat Fecioarei Maria.Deplasare in Spania.Cazare in zona El Garrobo-Sevilla.
ZIUA 4 (mic dejun). In Sevilia-se viziteaza : Catedrala, Mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (vechiul minaret) si Piata Spaniei. In Cordoba – vizita moscheea catedrala Mezquita (unica in lume). Cazare in Granada.
ZIUA 5 (mic dejun). In Granada-vizita(include: bilet,ghid local,audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra(Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure). Ora 12-plecare spre Costa del Sol. cu popas (o ora) in Malaga  si trecere prin Marbella si Torremolinos. Deplasare in Maroc-traversarea Stramtorii Gibraltar.Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 6 (mic dejun). Vizita VOLUBILIS–cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc si MEKNES:Bab Mansour–una dintre cele mai celebre porti din Africa, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi.Cina si cazare in Fes.
ZIUA 7 (mic dejun). In FES–vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina si cooperativele de artizanat. Ora 13-deplasare prin muntii Atlas. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour.Popas la Beni-Mellal si vizitarea Izvorului Ain Asserdoun. Cina si cazare in Marakesh.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Shopping.Optional,seara spectacol traditional Fantasia (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie).Cina si cazare in Marrakech.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadar-plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza-plaja si baie. Cina si cazare in Agadar.
ZIUA 10 (mic dejun). Vizita ESSAOUIRA (oras medieval Mogador). Deplasare la Casablanca.Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 11 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 12 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 13 (mic dejun). Traversare din Africa in Europa. Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur(include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct – Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael.Cazare in zona La Linea-Cadiz.
ZIUA 14–Luni (mic dejun).Transfer la aeroport. Decolare din Lisabona la ora 22.15. Sosire in Bucuresti, luni, la Aeroportul Otopeni, ora 4.15.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  MAROC-Toata PORTUGALIA-SPANIA August 19, 2017 - September 1, 2017 pret/pers 1395 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman + ghizi locali in Maroc si Lisabona; · transport avion Bucuresti – Lisabona / Malaga – Bucuresti; ● 8 cazari cu demipensiune in Maroc in hoteluri de 3* si 4*si 5 cazari cu mic dejun in rest in hoteluri de 3* ; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat; · biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan) ; · 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
  - biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice din Spania / Portugalia si nici ghizii pt. acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 380 €. Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. La inscriere se achita minim 350 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *