Esti aici Acasa MALAYESIA-SINGAPORE-Insula BATAM
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Malaysia, Singapore
GPS:
1.3553794, 103.86774439999999

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

MALAYSIA-SINGAPORE-

insula batam (indonesia) 

PROGRAM:

ZIUA 1, ora 11-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 13.50-decolare, sosire la ora 15.45 in Amsterdam.  Ora 20.55-decolare.                                                         
ZIUA 2 Sosire la ora 16.20 in Singapore-tur (2 ore) cu ghid local. Cazare in Singapore.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (toata ziua) cu autocarul  cu opriri la: Templul Dintelui lui Buda (situat in China Town), statuia Merlioni (simbolul orasului), Moscheea si Palatul Sultanului (vizita in exterior). Timp liber in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 15-excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs.–vapor Singapore–Batam=45 min.Cazare in Singapore.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Malaysia. Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort a Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale.Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 6 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana .Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei).Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie.Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 9 (mic dejun). Pt. 6.03 – timp liber. Plaja si baie. Dupa amiaza in Insula Penang-vizita: Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor.                                                                                                                                                                                                                      
ZIUA 9 (mic dejun). Pt. 12.10 – timp liber. Plaja si baie. Dupa amiaza in Insula Penang-vizita: Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor. Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur. Decolare spre Amsterdam la ora 23.49                                                               
ZIUA 10   Pt. 6.03 -transfer la aeroportul din Kuala Lumpur. Decolare spre Amsterdam la ora 08.40. sosire la ora 14.45.  Ora 20.40-decolare din Amsterdam, sosire pe Otopeni, ora 00.30.
ZIUA 10, Pt. 12.10 – sosire la ora 5.59. Ora 9.20-decolare din Amsterdam, sosire pe Otopeni, ora 13.05.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  MALAYESIA-SINGAPORE-Insula BATAM October 26, 2017 - November 4, 2017 pret/pers 1385 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman si ghizi locali ; · bilet avion Bucuresti – Amsterdam – Singapore / Kuala Lumpur – Amsterdam – Bucuresti; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat; · 2 cine si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****; · biletele de intrare la obiectivele turistice.
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 245 €. La inscriere se achita minim 500 є. Copiii sub 12 ani (neImpliniti) au o reducere de 50 €. Grup minim 15 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania. Asigurarea medicala e obligatorie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *