Esti aici Acasa LACUL SFANTA ANA 2 zile, autocar
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Sighisoara, Romania
GPS:
46.2197025, 24.796387800000048

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Indicativ–LACUL SFANTA ANA 2 zile, autocar, 19.08.   Plecare in 19.08.

Lacul Sf. Ana – SIGHISOARA – Castelul Bran

ALBA IULIA – Manastirea Cozia – SIBIU (Muzeul Brukenthal) 

BRASOV (Biserica Neagra, Cartierul Schei) – Castelul Peles    2 zile

ITINERARIU

Ziua 1 – sambata, ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe Valea Prahovei. La Sinaia se viziteaza Castelul Peles. Deplasarea pe ruta Busteni-Paraul Rece-Rasnov. Se viziteaza Castelul Bran. In Brasov- vizita Biserica Neagra si scurt tur oras cu autocarul prin cartierul Schei cu vizita Biserica Sf. Nicolae (locul primei scoli in limba romana). Deplasare in zona Tusnad la Lacul Sf. Ana(popas). Cazare in zona Sighisoara.

Ziua 2 – duminica (mic dejun). Vizita Cetatea Sighisoarei. Deplasare pe ruta Medias–Blaj. In Alba Iulia-vizita Cetatea(Sala Unirii, celula lui Horea, statuile ecvestre Mihai Viteazu si Imparatul Austriei).Deplasare pe ruta Sebes la Sibiu unde se viziteaza Muzeul Bruckenthal.Deplasare pe Valea Oltului-vizita Manastirea Cozia.Sosire(in conditii normale de: vreme, trafic,etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  LACUL Sf. ANA-SIGHISOARA-ALBA IULIA-BRAN-SIBIU-BRASOV-PELES August 19, 2017 - August 20, 2017 pret/pers 60 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  - transport cu autocar 2** cu aer conditionat; - servicii ghid; · 1 cazare cu mic dejun la hotel de 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.
  - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare –buletin/carte de identitate
  Pret: 270 lei Supliment single 65 lei. La inscriere se achita minim 100 lei . Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 45 lei. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *