Esti aici Acasa JAPONIA-COREEA de SUD
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Japonia
GPS:
36.204824, 138.253035328

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

 JAPONIA-COREEA de SUD        

Osaka-Hiroshima-Insula Myajima-Marea interioara a Japoniei-Kobe-Osaka-Kyoto

Kazanawa-Takayama-Matsumoto-Lacul Ashi-Muntele Fuji-Kamakura-Nikko-Tokyo

PROGRAM:

ZIUA 1. Ora 5 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare, ora 7.10, sosire, ora 9 la Amsterdam. Ora 14.55-decolare spre Japonia.
ZIUA 2 (mic dejun). Sosire in Osaka la ora 8.40.Deplasare prin zona de nord a Marii Interioare a Japoniei. In Okayama- vizita gradinile Koraku-en (aflate pe lista celor trei mari gradini japoneze). Cina si cazare in Hiroshima.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita Hiroshima (Parcul memorial al Pacii cu Domul bombei atomice si Castelul Hiroshima).         Deplasare cu ferryboatul la insula Myajima (vizita templul shintoist Itsukushima si Pagoda celor cinci etaje), apoi urcare (optional) cu funicularul pe Muntele Misen la sanctuarul maimutelor. Cina si cazare in Hiroshma.
ZIUA 4 (mic dejun). Traversare cu ferryboatul din insula Honshu in insula Shikoku (Hiroshima- Matsuyama). In Matsuyama-vizita templul budist Ishite-ji(este pe lista tezaurelor nationale si pe Ruta celor 88 de temple budiste).Deplasare prin zona de sud a Marii Interioare a Japoniei.Cina si cazare in Takamatsu.
ZIUA 5 (mic dejun). In Takamatsu-vizita Gradinile Ritsurin (1 ora). Deplasare pe podul Ohnaruto in insula Awaji, apoi in Honshu pe podul Akashi Kaikyō,cel mai lung pod suspendat din lume (2 km). Deplasare la Himeji- vizita Castelului Hakuro-ro (al egretei albe). In Kobe-scurt tur (Chinatown,         cartierul Kitano-cho). Cina si cazare in Kobe.
ZIUA 6 (mic dejun).In Osaka se viziteaza turnul zgarie-nori Umeda Sky Building, acvariul si Castelul Osaka. Timp liber. Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel.Cina si cazare in Osaka.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pentru vizita templul Horyu-ji.Deplasare la Nara (prima capitala a Japoniei)-vizita Parcul Caprioarelor si templul Todai-ji (cel mai mare constructie din lemn din Japonia).Cina si cazare in Kyoto.
ZIUA 8 (mic dejun).Vizita Kyoto:cartierele Pontocho si Gheiselor Gion, templele:Daitoku-ji (Zen),Kinkakuji(acoperit cu foita de aur), Kiymizu si gradinile Templului Heian.Cina si cazare in Kyoto.
ZIUA 9 (mic dejun).Deplasare la Kazanawa-vizita gradinile Kenrokuen si Cartierul Caselor de Ceai.Deplasare prin zona muntoasa la Shirakawa-go (vizita satul traditional cu case de lemn cu o vechine de peste 300 ani).Cina si cazare in Takayama.
ZIUA 10 (mic dejun).In Takayama se vede piata de dimineata(Asaichi) si partea veche a orasului cu case traditionale din perioada Edo (1600-1868) si cu distilerii de sake. Deplasare la Matsumoto unde se viziteaza castelul, apoi fermele de Wasabi din Daio-Wasabi. Deplasare pe langa Muntele Fuji (Gotemba) la Hakone. Cina si cazare in Hakone.
ZIUA 11 (mic dejun).Optional, croaziera pe lacul Ashi (30 min),apoi deplasare (optional, in conditii favorabile)cu telefericul pt. panorama asupra Muntelui Fuji. Deplasare la Kamakura-se vede statuia Marelui Buddha (Daibutsu-dateaza din 1250).Cina si cazare in Tokyo.
ZIUA 12 (mic dejun). Excursie de o zi la Nikko, unde se viziteaza Altarul Toshugu si fosta resedinta a shogunilor, Vila Tamozawa, apoi deplasare la Cascada Kegon langa lacul Chuzenji.Cina si cazare in Tokyo.
ZIUA 13 (mic dejun). Tur Tokyo (zona de Vest): Altarul Meiji, Takeshita Dori (zona comerciala), Omotesando (artera comparata cu Champs Elysees),Shibuya (zona mall-urilor,a modei si a vietii de noapte), Shinjiku (zona cu zgarie nori).Cina si cazare Tokyo.
Ziua 14 (mic dejun).Tur Tokyo (zona centrala,de Nord si de Est): Turnul Tokyo (333 m), vizita Gradinile Palatului Imperial,altarul Yasukuni, Ginza districtul de shopping,croaziera(optional) pe raul Sumida la Asakusa-se vede Templul Sensoji (cel mai vechi templu budist din Tokyo), Parcul Ueno(faimos pentru ciresii sai),Podul Curcubeu(Reinbo burijji) si cartierul Odaiba.Cina si cazare in Tokyo.
ZIUA 15  (mic dejun).Zbor din Japonia(Tokyo) in Coreea de Sud(Seul).Deplasare pe ruta Seul-Daejeon.Cina si cazare in zona Jeonju.
ZIUA 16 (mic dejun). In zona Jeonju – vizita satul traditional Hanok (700 de case traditionale coreene). Deplasare la Damyang – popas la padurea de bambus. Deplasare la Wando-traversare cu ferryboat-ul (Hanil Express) in Insula Jeju.Cina si cazare in insula Jeju.
ZIUA 17 (mic dejun). Vizita Insula Jeju ( Cascada Jeonbang, Templul Yacheonsa, Muzeul Ceaiului). Timp liber. Cina si cazare in insula Jeju.
ZIUA 18 (mic dejun).Traversare cu ferryboat-ul la Wando, apoi deplasare pt. vizita fortareata Jinju si turnul Busan.Cina si cazare in Busan.
ZIUA 19 (mic dejun). Vizita Parcul oceanic Taejondae. Deplasare catre Gyengju. Pe drum-vizitare templul Tongdosa(unul dintre Templele Bijuterie ale Coreei). In         Gyengju-vizita Templul Bulguska si Grota Seokguram . Cina si cazare in Gyengju.
ZIUA 20 (mic dejun). Deplasare (350 km) pe ruta Daegu-Gumi la Seul – tur (3 ore). Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cina si cazare in Seul.
ZIUA 21 (mic dejun). Excursie (5 ore) in zona demilitarizata dintre Coreea de Sud si Coreea de Nord. Timp liber in Seul. Pt. 15.05- Cina si cazare in Seul. Pt. 16.08 –  Transfer la aeroport.                                                                                      
 ZIUA 22 –  Pt. 15.05 – Ora 8.55-decolare din Seul,ora 13.55-sosire la Paris.Ora 18.20-decolare din Paris, ora 22.10-sosire la Otopeni.
ZIUA 22. – pt. 16.08 – Ora 0.55-decolare din Seul,ora 4.55-sosire la Amsterdam.Ora 9.30-decolare din Amsterdam,ora 13-sosire la Otopeni.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  JAPONIA-COREEA de SUD August 16, 2017 - September 6, 2017 pret/pers 745 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  JAPONIA-COREEA de SUD May 15, 2017 - June 5, 2017 pret/pers 745 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · bilet avion Bucuresti-Osaka/Seul-Bucuresti ; · servicii ghid roman si ghid local (tot timpul) in Japonia si Coreea de Sud; · 19 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ; · 19 cine ; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale ; · traversarile cu ferryboat-ul.
  -· biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) ; · urcarea cu funicularul pe Muntele Misen (ziua 3), croaziera pe raul Sumida (ziua 13), deplasare cu telefericul pe langa Muntele Fuji si croaziera pe lacul Ashi (ziua 11).
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 585 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 25 turisti. La inscriere se achita minim 400 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc.. Inscrierile (pentru 2016) se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicalӑ e obligatorie. Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data iesirii din Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *