Esti aici Acasa Insulele IONICE
535 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Grecia , Zakinthos
GPS:
37.7870331, 20.899875899999984

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

Insulele IONICE (ZAKINTHOS, KEFALONIA

CORFU, LEFKADA) – Manastirea Rila – SOFIA

PROGRAM:

ZIUA 1 – joi, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu- Bulgaria(popas 30 min. in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)- Kulata (Grecia).  Cazare in Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe autostrada pe ruta Larisa – Lamia – traversarea Marii Ionice la Patras – Killini.Traversare cu ferry boat ul in Insula Zakynthos–de o frumusete salbatica. Cazare in Insula Zakinthos.
ZIUA 3 (mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar  pe ruta Lithakia-Kery-Agalas-Hora-Korithi- Katastarion. Plaja si baie in mare. Cazare in Insula Zakinthos.
ZIUA 4 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Zakinthos in Kefalonia – cea mai mare din insulele de la Marea Ionica, vizita capitala, insulei, Argostoli. Cazare in Insula Kefalonia.
ZIUA 5 (mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar pe ruta Argostoli-Sami-statiunea cosmopolita                                                                                                             Cazare in Insula Kefalonia.
ZIUA 6 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Kefalonia in Patras–vizita biserica Sfantului Andrei. Se traverseaza podul rutier peste mare in insula Lefkada. Cazare in Insula Lefkada.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare cu autocar  in statiunea cosmopolita Nidri – de unde se poate vedea SKORPIOS – insula lui Aristotelis Onasis.Plaja si baie in mare.Cazare in Insula Lefkada.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare pe langa Golful Amvrakikos – unde a avut loc batalia dintre Antonio si Cleopatra cu Octavian. Vizita Statiunea Preveza – cea mai frumoasa statiune la Marea Ionica. Plaja si baie in mare. Traversare cu ferry boat-ul in Corfu-popas in capitala Kerkyra. Cazare in Insula Corfu.
ZIUA 9 (mic dejun). Vizita Palatul Achilion. Plaja si baie in mare.  Cazare in Insula Corfu.
ZIUA 10 Plaja si baie in mare.La pranz-traversare cu ferry-boatu-ul in Igumenita. Deplasare prin Kastrakis si manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Cazare in Kalambaka.
ZIUA 11 – duminica(mic dejun). Deplasare in Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Insulele IONICE September 7, 2017 - September 17, 2017 pret/pers 535 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  Insulele IONICE August 17, 2017 - August 27, 2017 pret/pers 535 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  Insulele IONICE May 25, 2017 - June 4, 2017 pret/pers 535 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ; ● 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
  -biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 265 €. La inscriere se achita minim 150 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *