Esti aici Acasa INDONESIA-Insulele BALI & JAVA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Indonesia, Bali
GPS:
-8.3405389, 115.092041692

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

INDONESIA – insulele BALI & JAVA

PROGRAM:

ZIUA 1 Sambata, ora 16.25 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Quatar Airways pentru destinatia Doha. Ora 18:25 decolare la Doha – sosire la ora 22.55.
ZIUA 2 Ora 2.20-decolare la Jakarta, sosire ora 15.30. Obs. – viza (10 usd) de Indonezia se obtine si se achita la frontiera. Transfer la hotel. Cina si cazare in Jakarta.
ZIUA 3 (mic dejun). Tur (toata ziua) Jakarta (aici e cea mai mare moschee din lume) cu autocarul.                                 Cina si cazare in Jakarta.
ZIUA 4 (mic dejun). In Bogor (fosta capitala), se viziteaza gradina botanica (aleea orhideelor). In Cisuruna-vizita gradina zoologica Taman Safari Park. Deplasare la Bandung –tur cu popas pe Jean’s Street. Cazare in Bandung.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Yogyakarta cu popas in Purworejo.Cina si cazare in Yogyakarta.
ZIUA 6 (mic dejun). La 50 km-vizita Borobudur (cel mai mare templu budist din lume). In Yogyakarta se viziteaza : castelul de ape Taman Sari, complexul Kraton cu Palatul Sultanului si templul Mendut. Seara, spectacol de balet Ramayana.Cina si cazare in Yogyakarta.
ZIUA 7 (mic dejun). La 20 km de Yogyakarta,vizita Templul Prambanan. La (65 km)de Yogyakarta, in Surakarta (Solo)-vizita Palatul Mangkunegaran. Deplasare cu autocarul in Malang (al 2 lea oras al Insulei Java). Tur Malang cu popas in centru.Cazare in Malang.
ZIUA 8 (mic dejun). La 10 km, vizita templul Singosari. Deplasare in insula Bali traversand cu ferryboatul din Ketabang (Java) in Gilimanuk(Bali).                                                                                                                                                                                                       Cina si cazare in Bali.
ZILELE 9 – 13 (mic dejun, cina si cazare in Bali). Plaja si baie.                                         

Ziua 10 – Excursie de ½ zi prin statiunile litorale : Tuban, Tuba, Legian, Seminyak si Canggu.

Ziua 11 – Excursie de ½ zi in Denpasar (capitala insulei).

ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerei-cel tarziu la ora 12). Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare, ora 20.20. Ora 22.35 decolare .          
ZIUA 15 Sambata-sosire in Doha la ora 4.55. Decolare spre Bucuresti la ora 8.35, sosire pe Otopeni ora 13.30.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  INDONESIA-Insulele BALI & JAVA October 7, 2017 - October 21, 2017 pret/pers 2190 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · bilet avion Bucuresti – Doha – Jakarta / Bali – Doha – Bucuresti; · servicii ghid roman si ghizi locali ; · 10 cazari cu demipensiune si 2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****; · transport (fara zilele 9-13) cu autocar 2** cu aer conditionat; · biletele de intrare la obiectivele turistice.
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 300 €. La inscriere se achita minim 500 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €. Grup minim 15 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania. Asigurarea medicala e obligatorie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *