Esti aici Acasa INDIA
1250 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
India
GPS:
20.593684, 78.96288000000004

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

INDIA     

 VARANASI-fluviul Gange, KHAJURAHO-Kamasutra, ORCHA,

triunghiul de aur: DELHI, AGRA-Taj Mahal, JAIPUR

PROGRAM:

ZIUA 1 Joi – intalnire la ora 08.10 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10, sosire la ora 11.40. Decolare din Istanbul la ora 19.55. 
ZIUA 2. Sosire in Delhi la ora 4.20–deplasare (200 km) spre Agra. La 40 km de Agra, vizita Mathura – vechi centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor).Cina si cazare in Kanpur.
ZIUA 3  (mic dejun). Deplasare la Varanasi. La Sarnath (langa Varanasi)-vizita locul unde Buddha a tinut prima predica. Cina si cazare in Varanasi.
ZIUA 4  (mic dejun). In Varanasi-deplasare la fluviul Gange (aici, indienii se roaga,dimineata, pentru purificarea sufletului)-vizita locurile de incinerare unde rugurile ard continuu. Optional, plimbare cu barca pe fluviu. In Varanasi-vizita templul Bharat Mata. Cina si cazare in Varanasi.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Khajuraho. Cina si cazare in Khajuraho.
ZIUA 6  (mic dejun). La vest de Khajuraho-vizita templele erotice Kamasutra ale familie Chandela (anii 950-1050). Deplasare la Orcha-vizita fortul (templul Ram Raja + palatele Jahangir Mahal si Raj Mahal), construit (sec. XVI) de familia Bundela.Cina si cazare in Agra.
ZIUA 7 (mic dejun). Vizita Fort Agra si Taj Mahal (cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale).Deplasare (230 Km) la Jaipur.La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor).Cina si cazare in Jaipur.
ZIUA 8 (mic dejun). La 10 km de Jaipur se viziteaza (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)–capitala Rajahstanului. In Jaipur se viziteaza: Observatorul Jantar Mantar, City Palace(palatul maharajahului – unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Seara, show indian. Cina si cazare in Jaipur.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou  B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential.Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 10 (mic dejun). Se viziteaza: Raj Ghat (Ghandi Memorial) – locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii), Fortul Rosu – construit in 1639 si Qutab Minar – cel mai inalt minaret de caramida din lume, Dupa amiaza, timp liber pentru shopping.  Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 11 Duminica. Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 6.05. Sosire in Istanbul la ora 10.25. Obs.–se poate merge (insotiti de ghidul roman) cu metroul in Instanbul, in centrul turistic (Marele Bazar–Sfanta Sofia–Moscheea Albastra–Palatul Topkapi). Ora 19.25, decolare. Sosire, Otopeni, ora 20.50.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  INDIA September 28, 2017 - October 8, 2017 pret/pers 1250 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  INDIA August 17, 2017 - August 27, 2017 pret/pers 1250 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  INDIA April 24, 2017 - May 4, 2017 pret/pers 1250 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  INDIA April 17, 2017 - April 27, 2017 pret/pers 1250 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman si ghizi locali; · transport autocar 2** cu aer conditionat; · bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti; · 8 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3*** si 4****.
  - biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 195 €. La inscriere se achita minim 400 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *