Esti aici Acasa Litoral 2016 Hotel Topola Skies Golf Spa Resort
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Топола Скайс, 9654 село Топола, Bulgaria
GPS:
43.4196354, 28.2647480771

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
+4 0314 32 84 16 / +4 0216 74 66 30
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Topola Skies Golf & Spa Resort este situat intre orasele Kavarna si Balchik, la doar 15 minute de Capul Kaliakra si inconjurat de 3 terenuri de golf – Thracian Cliffs, Black Sea Rama si Lighthouse. Desi este situat pe malul marii, frontal, datorita falezei foarte inalte, pana la cea mai apropiata plaja amenajata este o distanta de circa 3-5 km. Se ajunge cu masina sau chiar si pe jos. Shuttle bus pana la plaja dimineata si seara.

Destinat in principal persoanelor care apreciaza calmul si linistea interioara, Topola Skies Golf & Spa Resort este un complex ecologic situat departe de agitatia cotidiana. Complexul este situat pe o stanca la 150 m deasupra marii, motiv pentru care umiditatea este mult mai joasa.

Facilitati camere:
Complexul este format din receptie si 3 cladiri de apartamente cu un total de 204 studiouri si apartamente cu 1 sau 2 dormitoare. Se ofera spre inchiriere 45 apartamente cu 1 dormitor si 5 apartamente cu 2 dormitoare. Toate apartamentele dispun de: grup sanitar cu cada, plasma, aer conditionat, internet, telefon, terasa, bucatarie utilata complet, living cu canapea extensibila, vedere la piscina sau la mare.

Facilitati hotel:
Complexul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati si servicii: grill & Fish Restaurant, unique Panoramic Restaurant, garden Restaurant, pool Bar, fast Food Swimming Pool, internet Café, lobby Bar, centru Wellness, teren multifunctional, piscina exterioara pe 2 nivele, piscina pentru copii, tobogan, loc de joaca pentru copii, parcare pazita in limita locurilor disponibile.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul.

  Pentru detalii contacteaza agentia.
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *