Esti aici Acasa Litoral 2016 Hotel Glaros
549 RON

Hotel Glaros

Ammoundia, Grecia
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Acheron 1, Ammoudia, 48062, Grecia
GPS:
39.2357435, 20.481976300000042

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
+4 0314 32 84 16 / +4 0216 74 66 30
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Hotelul Glaros este situat la doar câțiva metri de mare, în Ammoudia, şi include un restaurant. Accesul la WiFi este disponibil gratuit în toate zonele.

Toate camerele proprietăţii se deschid spre un balcon sau o terasă şi sunt dotate cu un TV, aer condiționat și un frigider. De asemenea, fiecare unitate are o baie privată, cu o cadă sau un duș.

Hotelul Glaros oferă o recepție cu program nonstop, o grădină și o terasă. Proprietatea include şi alte facilităţi, precum un lounge comun şi depozit de bagaje.

Oraşul Parga este situat la aproximativ 25 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul.

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Sejur in Ammoundia June 1, 2016 - May 8, 2016 pret/pers/camera dubla Pretul include: 7 nopti cazare fara masa + transport autocar gratuit 549 RON Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  Hotelul Glaros este situat la doar câțiva metri de mare, în Ammoudia, şi include un restaurant. Accesul la WiFi este disponibil gratuit în toate zonele. Toate camerele proprietăţii se deschid spre un balcon sau o terasă şi sunt dotate cu un TV, aer condiționat și un frigider. De asemenea, fiecare unitate are o baie privată, cu o cadă sau un duș. Hotelul Glaros oferă o recepție cu program nonstop, o grădină și o terasă. Proprietatea include şi alte facilităţi, precum un lounge comun şi depozit de bagaje. Oraşul Parga este situat la aproximativ 25 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită. Hotelul Glaros este situat la doar câțiva metri de mare, în Ammoudia, şi include un restaurant. Accesul la WiFi este disponibil gratuit în toate zonele. Toate camerele proprietăţii se deschid spre un balcon sau o terasă şi sunt dotate cu un TV, aer condiționat și un frigider. De asemenea, fiecare unitate are o baie privată, cu o cadă sau un duș. Hotelul Glaros oferă o recepție cu program nonstop, o grădină și o terasă. Proprietatea include şi alte facilităţi, precum un lounge comun şi depozit de bagaje. Oraşul Parga este situat la aproximativ 25 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *