Esti aici Acasa GRECIA
645 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Grecia
GPS:
39.074208, 21.824427713

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

GRECIA  

Muntele ATHOS, SALONIC, METEORA, ATENA,PELOPONEZ (Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint), SPARTA, OLIMPIA CAP SUNION,  croaziera pe Marea Ionica,  DELFI,  insulele CORFU si SKIATOS

PROGRAM:

ZIUA 1 – Duminica, ora 5.45 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Air pentru destinatia Salonic. Decolare ora 7.45. Sosire la 8.45. Se vizitaza Biserica Sf. Dumitru (moastele). Tur de oras : Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb (popas), Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Timp liber. Nota – in zilele 1 si 2 cazarile vor fi in acelasi hotel.Cazare in zona Platamonas – Larisa -Volos.
ZIUA 2 (mic dejun).Deplasare in zona Volos – croaziera la Insula Skiathos.Cazare in zona Platamonas – Larisa -Volos.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Monumentul LEONIDA de la Termopile – “Lupta dintre greci si persi” La DELFI se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Deplasare la Cap Sunion(posibilitate de plaja si baie in mare) unde se viziteaza (la asfintit) Templul lui Poseidon.Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 € – daca se achita in Grecia), croaziera cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz  pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena.Cazare in Atena.
ZIUA 5 (mic dejun). Tur Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. DUPA AMIAZA – TIMP LIBER IN ATENA. Sugesti: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee. Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € – daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul – ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA – la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans.Cazare in Atena.
ZIUA 6 (mic dejun). Oprire la Canalul Corint – lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteazaEPIDAUROS – teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene), apoi vizita Sparta. Cazare in zona Olimpia-Pirgos.
ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza Sanctuarul Olimpic din Olimpia. Traversarea Marii Ionice din Peloponez spre Grecia continentala. Cazare in zona Igoumenitsa-Corfu.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita Palatul Achilion si timp liber in Kerkyra. La pranz plecare din Corfu.Cazare in Kalambaka.
ZIUA 9 (mic dejun). In  Kalambaka se viziteaza  Manastirea suspendata Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea  durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini. Cazare in zona Salonic.
ZIUA 10 – Marti (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis – croaziera la Muntele ATHOS. Transfer la aeroport.Prezentare la imbarcare – ora  20.30. Decolare din Salonic, ora 22.30. Sosire la Otopeni, ora 23.30.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  GRECIA August 20, 2017 - August 29, 2017 pret/pers 645 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ; · 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*( un hotel de 2* are camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu si dus).
  ● 50 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : a) croazierele la Muntele Athos si Insula Skiatos ; b) taxele pentru turisti si autocar de traversare a Marii Ionice (Igumenita – Corfu – Igumenita si la Patras din Peloponez in Grecia continentala) ; ● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea . ● taxe aeroport/securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport si comision, in total = 175 € (se achita la agentia din Romania).
  se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single: 180 €. La inscriere se achita minim 150 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare – C.I. sau pasaport. Asigurarea medicala e obligatorie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *