Esti aici Acasa FIORDURILE-SCANDINAVIA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Scandinavia, Finlanda
GPS:
61.92411, 25.7483418707

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

Fiordurile-SCANDINAVIA    

FINLANDA (Helsinki, Turku, Tampere)-DANEMARCA (Copenhaga, Castelul lui Hamlet)-SUEDIA (Stockholm, Ostersund, Uppsala, Goteborg)-NORVEGIA (Oslo, DRUMUL ATLANTICULUI,Tunelul Laerdal şi fiordurile: Trondheim, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord)

PROGRAM:

ZIUA 1-Ora 4.10, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check-in Lufthansa pt. destinatia Munchen. Decolare la ora 6.10.Sosire la Munchen, ora 7.10. Decolare la 8.40, sosire la ora 12.10 la Helsinki-tur (4 ore, include si Muzeul in aer liber Seurasari) cu ghid local. Transfer la hotel.Cazare in Helsinki.
ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber. Optional, plimbare cu vaporas la Fortareata Somenlina. Cazare in Helsinki.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita la Hämenlinna – casa natala Sibelius (cel mai mare compozitor finlandez), apoi la Tampere se viziteaza Catedrala (impresionanta prin modernism) si se urca (optional) in Turnul Panorama (de unde se vad lacurile din jur). Deplasare la Turku-vizita : portul, Catedrala si Citadela (exterior).Traversare cu ferry-boatul in Suedia.Cazare pe ferry boat.
ZIUA 4 (mic dejun). Autocar la dispozitie toatӑ ziua. Tur (4 ore) Stockholm cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Regal, vechiul oras, Primaria (aici e sala banchetului Premiului Nobel) si Catedrala. Dupa tur vizitӑ Castelul Drottingholm. Optional: croaziera pe canale, plimbare cu vaporasul in Arhipelagul Stockholm (24.000 insule) si Insula Djugården (vechiul domeniu regal de vanatoare). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Stockholm.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare spre Norvegia cu popasuri (cate 30 minute) in Uppsala (mare centru universitar) si pe malul lacului Ostersund. Cazare in zona Stjordal – Trondheim.
ZIUA 6 (mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului-vizita centrul dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund–optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate DRUMUL ATLANTICULUI(pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si  insulite intr-un peisaj unic).  Cazare in Andalsnes.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu  ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordul Geiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos (90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza (Lavik-Oppedal) in croaziera Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic). Cazare in zona Knarvik-Bergen.
ZIUA 8 (mic dejun). In Bergen – vizita cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz (exterior), pietele de flori si peste. Optional, urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri). Ora 11-plecare pe ruta Dale – Voss. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuletul, de la Myrdal la Flam, printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete. Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund unde se admira biserica de lemn.Cazare in Oslo.
ZIUA 9 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (3 ore) Oslo cu autocarul si ghid local pe ruta: Parcul Vigeland, Primaria, Palatul Regal si Trambulina Hollmelkolen.Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Oslo.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare in Suedia – tur Goteborg pe ruta: zona maritima, Piata Mare, Bursa, Primaria. Popas (1 ora) in Goteborg. Traversare cu ferryboatul de la Helsingborg (Suedia) la Helsingor (Danemarca). De pe vapor se admira Castelul Hamlet care se viziteaza (exterior) dupa debarcare.Cazare in Copenhaga.
ZIUA 11 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (3 ore) Copenhaga cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Cristiansborg, Primaria,Portul,Palatul Rosenborg si Mica Sirena-simbolul orasului.Vizita Planetariu si Parcul Tivoli.Timp liber.Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare in Copenhaga.
ZIUA 12– (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport.Ora 19.00–decolare la Munchen,sosire,ora 20.35. Decolare la ora 21.35,sosire la Otopeni la ora 00.50.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  FIORDURILE-SCANDINAVIA August 9, 2017 - August 20, 2017 pret/pers 1645 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  FIORDURILE-SCANDINAVIA June 14, 2017 - June 25, 2017 pret/pers 1645 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman si ghizi locali (Helsinki, Stockholm, Copenhaga si Oslo); ● bilet avion; · 10 cazӑri cu mic dejun în hoteluri de 3***(camere, pentru 2 persoane, cu tv şi grup sanitar propriu cu duş) ; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale; · 1 cazare cu mic dejun pe ferry boat (cabine cu 4 paturi).
  - biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua plӑtii +2%). Supliment single (inclusiv pe vapor) 575 є. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 є / pers. La inscriere se achita minim 500 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel puţin 21 zile inaintea plecar. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *