Esti aici Acasa FIORDURILE-NORVEGIA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Norvegia
GPS:
60.472024, 8.46912827008

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

Fiordurile (Trondheim, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord)-NORVEGIA  

 (Oslo, Drumul Atlanticului, Bergen, Lillehammer, Tunelul Laerdal)

PROGRAM:

ZIUA 1 Ora 16, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Lufthansa pentru destinatia Frankfurth. Decolare la ora 18.  Sosire la ora 19.55. Decolare la ora 21.25, sosire la Oslo la ora 23.20.Cazare in Oslo.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Hamar – Lillehammer (vizita 2,5 ore)- Dombas – Oppdal (popas 90 min). Cazare in Trondheim.
ZIUA 3 (mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului si se viziteaza centrul  dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund – optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate cu autocarul DRUMUL ATLANTICULUI (pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic). Cazare in zona Molde- Andalsnes.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu  ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe drumul Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordul Geiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos(90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza (Lavik-Oppedal) in croazieraSognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic). Cazare in zona Knarvik-Bergen.
ZIUA 5 (mic dejun). In Bergen -vizitӑ cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz(exterior),pietele de flori si peste.Optional,urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri).Ora 11-plecare pe ruta Dale–Voss.Optional (35 €-daca se achita la agentia din România cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuletul, de la Myrdal la Flam,printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete.Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund-se admira biserica de lemn. Cazare in Oslo.
ZIUA 6 (mic dejun) Tur (3 ore) Oslo (primaria,Palatul Regal,Parlamentul, centrul commercial –Aker Brygge, cetatea,universitatea) cu ghid local. Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Oslo.
ZIUA 7 (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 18.40 decolare. Sosire în Munchen la ora 20.50. Decolare la ora 21.55.Sosire, Bucuresti – Otopeni, duminica, la ora 00.50.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  FIORDURILE-NORVEGIA August 23, 2017 - August 29, 2017 pret/pers 885 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  FIORDURILE-NORVEGIA August 13, 2017 - August 19, 2017 pret/pers 885 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● bilet avion; ● servicii ghid roman si ghid local in Oslo; ● 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*; · transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
  -biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 280 €. Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 €. La inscriere se achita minim 300€. Excursia trebuie achitata integral cu cel puţin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare : pasaport.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *