Esti aici Acasa Croaziera pe MAREA CARAIBELOR-FLORIDA-REPUBLICA DOMINICANA-CUBA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Florida
GPS:
27.6648274, -81.5156520732

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

 Croaziera pe MAREA CARAIBELOR FLORIDA – REPUBLICA DOMINICANA – CUBA

PROGRAM:

ZIUA 1-miercuri.

Obs. – ghid local tot timpul in Republica Dominicana. Cazare in Santiago de Los Cabaleros (Republica Dominicana).

ZIUA 2 (mic dejun). Vizita  Santiago de Los Cabaleros. Ora 11-deplasare la Puerto Plata (popas o ora) si Monte Cristi ( popas o ora).Cazare in Port au Prince.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita Port au Prince. Ora 11-deplasare la Barahona (popas o ora) si San Pedro de Macoris ( popas o ora). Cazare in Punta Cana.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber in Punta Cana (cea mai frumoasa statiune din R. D.).Cazare in Punta Cana.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare  la Santa Domingo – tur (intre orele 12-15). Timp liber. Cazare in Santa Domingo (Republica Dominicana).
ZIUA 6 (mic dejun).  Transfer la aeroport-decolare spre Havana.  Obs. – ghid local tot timpul in Cuba.Cazare in Cienfuegos (Cuba).
ZIUA 7 (mic dejun). In Cienfuegos se viziteaza Catedrala si Parcul Jos Marti, apoi popas o ora.In Trinidad se viziteaza cea mai mare biserica din Cuba, apoi popas o ora. Deplasare pe ruta Ciego de Avila – Camaguey – Las Tunas. Cazare in Santiago de Cuba.
ZIUA 8 (mic dejun).Deplasare pe ruta Guantanamo-Baracoa(popas o ora)-Moa.Tur (2 ore) Santiago de Cuba. Timp liber.Cazare in Santiago de Cuba.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare pe ruta Las Tunas-Cabaiguan-Santa. Cazare in Varadero.
ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber in cea mai renumita statiune din Cuba. Seara, optional, show la Cabaret Tropicana Varadero.Cazare in Varadero.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare pe ruta Matanzas-Havana-Valea Vinales (vizita Pestera Indianului).Cazare in Havana.
ZIUA 12 (mic dejun). Tur (3 ore) Havana cu ghid local, apoi vizita Muzeul Ernest Hemingway (a scris “Batranul si Marea”). Timp liber. Cazare in Havana (Cuba).
ZIUA 13 (mic dejun). Zbor spre Miami.Cazare in zona Parcul National Everglades (Florida).
ZIUA 14 Vizita (2 ore) Parcul National Everglades-refugiu al aligatorilor si numeroaselor specii de animale si pasari. Deplasare la Key West (climat si vegetatie tropicala, unde se afla resedinte ce evoca istoria piratilor, presedintilor si scriitorilor)- orasul (popas o ora) cel mai sudic din SUA, unde se ajunge trecand peste o multime de insule legate prin 42 de poduri si de unde se vede Golful Mexic. Deplasare in Fort Lauderdale-“Venetia Americii”(un labirint de canale,insule, poduri, resedinte luxoase si  vegetatie subtropicala). Optional, plimbare cu vaporasul. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Miami.
ZIUA 15 Tur (3 ore) Miami cu ghid local unde,printre altele,se vad:Art Deco District,Bayside Market Place, cartierul cubanez, Ocean Drive (promenada oceanului), insulele milionarilor, Cartierul Coconut Grove, Insula si parcul Biscayne. Dupa tur–vizita Muzeum of Discovery and Science si plimbari (optional) cu Metrorail. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Miami.
ZIUA 16 Deplasare la CAPE CANAVERAL-vizita Centrul Spatial Kennedy (programul NASA de explorare spatiala). Deplasare pentru vizita Epcot Center (centru al tehnologiilor viitorului). Tur (2 ore) Orlando cu ghid local.Cazare in Orlando.
ZIUA 17 Timp liber. Sugestii: Disneyland (cel mai mare din lume), Parcul acvatic Sea World (delfini acrobati, balene ucigase, lei de mare, foci, etc.), Universal Studios, etcCazare in Orlando (Florida).
ZIUA 18 (mic dejun). Transfer la Miami si imbarcare pe vasul de croaziera spre Marea Caraibelor.Navigare in Golful Mexic.Cina si cazare pe vas.
ZIUA 19 (mic dejun).Activitati pe vasul de croaziera(piscina, fitness,pistele de jogging,show de varietati,dans, etc.). Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 20 (mic dejun). Se viziteaza Insula Cozumel (Mexic). Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 21 (mic dejun). Se viziteaza Belize City. Optional, excursie in lumea mayasa. Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 22 (mic dejun). Se viziteaza Insula Roatan (Honduras). Optional, excursie la Parcul Marin.  Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 23 (mic dejun). Se viziteaza Insula Grand Cayman (renuminta pentru magazinele cu bijuterii de lux). Optional, excursie cu “submarinul Atlantis”.Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 24 (mic dejun). Activitati pe vasul de croaziera (piscina,fitness, pistele de jogging,show de varietati,dans, etc.).Seara-petrecere.Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 25 (mic dejun). Sosire, dimineata, in Miami. Decolare spre Romania.
ZIUA 26 –duminica. Sosire in Otopeni.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Croaziera pe MAREA CARAIBELOR-FLORIDA-REPUBLICA DOMINICANA-CUBA August 2, 2017 - August 27, 2017 pret/pers 4385 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman; ● 5 cazari (Florida) in hotel 3*** si 11 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3*-4*; · bilet avion Bucuresti – Santa Domingo / Miami-Bucuresti; · transport cu autocar/minibus 2 * cu aer conditionat; · 7 cazari (cabine interioare standard, pentru 2 persoane,cu: TV, telefon, uscator de par, seif si grup sanitar propriu cu dus) cu pensiune completa pe vapor 4**** (6 pensiuni complete + o cina si un mic dejun).
  -taxa de iesire din Cuba, aprox. 20 $ (se achita pe aeroport) si serviciile (nespecificate mai sus) de pe vasul de croaziera.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). La inscriere se achita minim 1500 є. Supliment single (la hoteluri) 450 є. Supliment cabina exterioara 170 є – fara balcon / 325 є – cu balcon. Supliment single pe vapor (incabine interioare standard) 390 є. Grup minim 20 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 150 є. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicalӑ e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor,deceselor,accidentelor, etc.Asigurarea medicala e obligatorie. Acte necesare (se trimit la agentie cu minim 8 saptamani inaintea plecarii): pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania, o fotografie color pe fond alb 5x5 cm, extras de cont cu minim 2000 USD, adeverinta de la locul de munca privind functia si salariul sau talonul de pensie, copii dupa actele de proprietate(case, terenuri, masini, etc.), copie dupa cartea de identitate sau certificatul de nastere in cazul copiilor, copie (in cazul patronilor) dupa actele societatii si ultimului bilant contabil, copie dupӑ certificatul de casatorie si alte dovezi care arata ca nu e cazul de emigratie pentru job in S.U.A, etc. Obs. – este necesara prezenta personala la consulatul S.U.A pentru sustinerea unui interviu la data si ora transmise de agentie.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *