Esti aici Acasa CRETA
380 RON
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Grecia , Insula Creta
GPS:
35.240117, 24.809269099999938

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

Insula CRETA  circuit + sejur    

din care in 8 zile (3 – 10) se poate face plaja si baie in mare

Hersonissos – cea mai frumoasa statiune din Creta

Croaziera pe Marea Mediterana  – Insula SANTORINI 

Heraklion – Agios Nikolaos – Hania – Rethimno

PROGRAM:

ZIUA 1 duminica, ora 20.00 prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Deplasare pe traseul Giurgiu-Ruse-traversarea Bulgariei
ZIUA 2  Traversarea Bulgariei si Greciei. Sosire in Atena – Pireu. Ora 19, imbarcare pe vas. Cazare pe vapor.
ZIUA 3  Sosire dimineata in Heraklion. Popas in Agios Nikolaus. Excursie (B) la rezervatia de palmieri de la Vai (cea mai mare din Europa)- PLAJA si BAIE, apoi deplasare la hotel. Cina si cazare in Creta.
ZILELE 4 – 9.       Demipensiune si cazare la hotel in Creta.

(C) In ziua a-5-a excursie de o zi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) si in capitalele Rethimno  si Hania(popas o ora).In Creta

mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolaos). PLAJA si BAIE.

In ziua a 6- a excursie  de ½ zi la Acvariu (D) si (A) – deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut ZEUS.

(E) In ziua a 7- a excursia de o zi-se traverseaza Creta (pana la malul spre Africa) cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor

Festos (exterior) si Gortys. PLAJA si BAIE la MATALA.

(F) In ziua a 8- a excursie la Water City (ora 9-plecare de la hotel, ora 19-intoarcere la hotel).

Excursiile (A-G) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 150 є si sunt evaluate prin comparatie cu

preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din

motive personale.

Optional (plata in Creta)

● In ziua a 4-a – Insula Santorini.

● In ziua a 9-a, -seara cretana.

ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (G) de ½ zi la Palatul Knossos. Shopping in Heraklion si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul.  Cazare pe vapor.
ZIUA 11 Sosire dimineata in Atena–Pireu. Tur Atena: Acropole, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma si Omonia. Timp liber,vizita in Plaka. Ora 13.30-plecare. Popasuri la statuia lui Leonida (lupta dintre greci si persi) sila Sf. Paraschiva-loc sfant pentru alinarea durerilor. Traversarea Greciei si Bulgariei.
ZIUA 12 – joi, sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 10, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  CRETA September 3, 2017 - September 14, 2017 pret/pers 380 0 Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · cele 7 excursii in valoare totala de 150 є ; ● servicii ghid roman ; ● transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari; ● 7 cazari cu demipensiune in Creta ; ● 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus.
  -biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single (inclusiv pe vapor) 245 є. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers. La inscriere se achita minim 200 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *