Esti aici Acasa CORSICA-MALTA-SARDINIA-SICILIA-VENETIA
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Corsica, Bastia
GPS:
42.697283, 9.450880999999981

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

CORSICA (Bastia, Napoleon,Bonifacio) – MALTA

SARDINIA (Cagliari, Sassari, Orisano, Santa Teressa) SICILIA   (Siracusa,Taormina,Etna,Agrigento, Palermo) -VENETIA Turnul din PISA     

PROGRAM:

ZIUA 1 Luni, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu – Ruse, traversarea Bulgariei.  Cazare in Kalambaka (Grecia).
ZIUA 2  (mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza o manastire suspendata, apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare la Igoumenitsa.Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu vaporul.  Cazare pe vapor.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Taranto–Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu vaporul.   Cazare in Ragusa (Sicilia).
ZIUA 4 (mic dejun). – joi, optional, croaziera in Insula Malta (135 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € – daca se achita in excursie). Include taxe portuare, transport autocar (hotel– vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local. Cazare in Ragusa.
ZIUA 5  (mic dejun) Deplasare la Taormina (Amfiteatrul grec, plimbare pe Corso Umberto). Urcare cu autocarul la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina (optional – urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).Deplasare la Siracusa unde se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Deplasare cu autocarul  la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. La Siracusa-vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Cazare in Ragusa.
ZIUA 6 Sambata (mic dejun). La Agrigento – vizita Valea Templelor. Deplasare la Montreale (langa Palermo) – vizita Catedrala. Tur Palermo cu ghid local pe ruta: Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Timp liber in Palermo. Ora 17 – deplasare cu vaporul de la Palermo (Trapatini) la Cagliari.   Cazare pe vapor.
ZIUA 7  (mic dejun). Ora 6.30 – sosire in Cagliari, se viziteaza centrul si arena romana. Ora 11-deplasare la Barumini–vizita monumentele preistorice Nuraghe. Deplasare prin Orisano la Alghero, optional, in functie de valuri si daca e timp-deplasare cu vaporasul la grotele lui Neptun sau plaja si baie in mare. Popas in Sassari. Nota – cazarile din zile 7 si 8 vor fi in aceasi hotel.Cazare in zona Sassari – Costa Esmeralda (Sardinia).
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare din Palau cu ferry-boatul in arhipelagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera unde se viziteaza Complexul Muzeal Giuseppe Garibaldi (unificatorul Italiei). Plaja si baie in mare. Cazare in zona Sassari – Costa Esmeralda (Sardinia).
ZIUA 9  (mic dejun). Se traverseaza cu ferry-boat ul din Santa Teressa in Bonifacio si deplasare pe ruta Sartene-Propriano. La Ajaccio  se viziteaza Casa Memoriala Napoleon. Deplasare la Bastia-se viziteaza centrul orasului.  Cazare in Bastia (Corsica).
ZIUA 10 (mic dejun). Ora 8-deplasare (4 ore) cu vaporul in Livorno. Vizita TURNUL din PISA. Cazare in zona Padova-Venetia.
ZIUA 11 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor (exterior), Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12 – plecare din Piata TronchettO  . Cazare in Gyor.
ZIUA 12–Vineri (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, forma-litatile vamale,etc.),aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).Podul Rialto. Ora 12 – plecare din Piata Tronchetto.                                 

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  CORSICA-MALTA-SARDINIA-SICILIA-VENETIA August 12, 2017 - August 23, 2017 pret/pers 725 0 Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman ; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale; · 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ; · 2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi.
  -biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt.acestea.
  Supliment single (inclusiv pe vapor) 380 є. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers. La inscriere se achita integral sau minim 300 є. Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 є. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala este obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *