Esti aici Acasa CHISINAU-Crama CRICOVA-Cetatea SOROCA-CERNAUTI-Cetatea HOTIN-IASI
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Chisinau
GPS:
47.0104529, 28.8639420439

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

CHISINAU-crama Cricova-Orhei-Soroca

CERNAUTI-Hotin-SUCEAVA-Putna

IASI-Plopii fara sot-Podul Inalt

PROGRAM:

ZIUA 1 –Marti, ora 06 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivi-tei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau-Focsani-Bacau-Suceava. Se viziteaza Cetatea Sucevei si Manastirea Putna.Cazare in Cernauti.
ZIUA 2 (mic dejun). Shopping (90 min) in Marele Bazar. Se viziteaza Cetatea Hotin. Tur (4 ore) Cernauti cu ghid local (include si vizita la Mitropolie si Universitate).Cazare in Cernauti.
ZIUA 3 (mic dejun). Plecare spre Moldova pe ruta Briceni-Edinet–Riscani. Pe malul Nistrului –vizita Cetatea Soroca. Deplasare pe ruta Orhei (popas in centru) la Chisinau. Cazare in Chisinau.
ZIUA 4 (mic dejun). La 10 km de Chisinau, vizita crama Cricova (cea mai mare din lume-cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri), supranumit Orasul Vinurilor(strazile subterane, sectia de maturizarea a vinurilor de marca, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala si salile de degustare). Optional, degustare. Tur (3 ore) Chisinau cu ghid local pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. Se viziteaza Muzeul National de Istorie. Timp liber. Cazare in Chisinau.
ZIUA 5-Sambata (mic dejun). Se trece frontiera Sculeni (Moldova). Deplasare la Iasi- se viziteaza cu ghid local: Biserica Trei Ierarhi, Palatul Culturii (exterior), Grupul statuar al voievozilor si Parcul Copou. La iesirea din Iasi, in Bucium–popas la “Plopii fara sot”. La Vaslui se viziteaza Monumentul Bataliei de la Podul Inalt. Deplasare pe ruta Barlad-Tecuci-Focsani-Buzau. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.),aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  CHISINAU-Crama CRICOVA-Cetatea SOROCA-CERNAUTI-Cetatea HOTIN-IASI August 29, 2017 - September 2, 2017 pret/pers 185 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  CHISINAU-Crama CRICOVA-Cetatea SOROCA-CERNAUTI-Cetatea HOTIN-IASI July 18, 2017 - July 22, 2017 pret/pers 185 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale; · 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ; · servicii ghid roman si ghizi locali in : Chisinau, Cernauti si Iasi.
  - biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 75 €. Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €. La inscriere se achita minim 50 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *