Esti aici Acasa CHINA-MACAO-HONG KONG
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
China , Beijing
GPS:
39.904211, 116.40739499999995

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

CHINA (BEIJING, Marele Zid, SHANGHAI-Zhujiajiao, HANGZHOU, SUZHOU

pesterile Longmen, XIAN-soldatii de teracota, LUOYANG-Kung Fu Show,

GUILIN-croaziera pe Li, GUANGZHOU)-MACAO-HONG KONG

PROGRAM:

ZIUA 1. Intalnire la ora 16.30 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – check in Qatar Airlines pentru destinatia Doha. Decolare, ora 18.25. Sosire – ora 22.55.
ZIUA 2  Decolare din Doha la ora 1.25.Sosire in Bejing, ora 14.10. Se viziteaza Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Transfer la hotel.Cina (Rata Pekineza) si cazare  in Beijing.
ZIUA 3 (mic dejun si pranz). Excursie la: Marele Zid, unul din mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara.Seara, show de opera. Cina si cazare in Beijing. 
ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza Orasul Interzis si Templul Cerului. Dupa amiaza-shopping. Ora 20.30-deplasare cu trenul.Cazare pe tren.
ZIUA 5 (pranz).Ora 9-sosire in Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica. Langa Xian, in orasul antic-vizita Muzeul Soldatilor de Teracota..Seara, Tang Dinasty Show.  Cina si cazare in Xian. 
ZIUA 6 (mic dejun). In Xian-vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta). Deplasare cu autocarul pe autostrada. Cazare in Luoyang.
ZIUA 7 (mic dejun si pranz). Se viziteaza Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show. Ora 21.03-deplasare cu trenul.Cazare pe tren.
ZIUA 8 (pranz).Ora 11.55-sosire in Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini,vizita:Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile “Master of the Net”. Deplasare (cu popas in orasul Wuzhen in zona pravaliilor vechi de sute ani) la Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru).Cazare in Hangzhou.
ZIUA 9 (mic dejun si pranz). In Hangzhou-vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Deplasare la Shanghai (cel mai mare port din lume). Cazare in Shanghai.
ZIUA 10 (mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl TV Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao – Venetia Chinei.Cazare in Shanghai.
ZIUA 11  (mic dejun). Timp liber. Plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Blv. Nanjing). Ora 16.25-deplasare cu trenul. Cazare pe tren.
ZIUA 12 (mic dejun). Sosire, ora 12.15 in Guilin-vizita: pestera Reed Flute (flaut din trestie), cascadele Lijiang, dealul elefant, apoi panorama orasului de pe muntele Fubo.Cazare in Guilin. 
ZIUA 13  (mic dejun si pranz). Croaziera  pe fluviul Li intre Guilin si Yangshuo (popas in centru).  Deplasare cu autocarul pe autostrada.Cazare in Guangzhou. 
ZIUA 14  (mic dejun). In Guangzhou, vizita: Templul celor 6 arbori Banyan, insula Shamian si Templul Ancestral al familiei Chen. Deplasare (100 km) cu autocarul la Macao (capitala asiatica a jocurilor de noroc)– tur cu autocarul si ghid local pe ruta: ruinele bisericii Sf. Paul, Muntele Fort, Cazinoul Lisboa si Templul Kun. Optional, seara–in cazinouri. Cazare in Macao.
ZIUA 15 (mic dejun). Ora 11 – croaziera (o ora) Macao-Hong Kong (tur 3 ore, cu autocarul si ghid local). Cazare in Hong Kong.
ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12). Optional-Disneyland (cel mai mare din Asia). Shopping. Transfer la aeroport. 
ZIUA 17. Decolare spre Doha la ora 1.30. Sosire la ora 4.50. Ora 8.10 – decolare spre Bucuresti. Sosire in Otopeni, ora 13.05
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  CHINA-MACAO-HONG KONG August 10, 2017 - August 26, 2017 pret/pers 2480 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice; · bilet avion Bucuresti-Istanbul-Beijing/Hong Kong-Istanbul- Bucuresti; · 3 cine,6 pranzuri si 11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*; · transport cu: autocar 2 ** cu aer conditionat, tren (Beijing-Xian, Luoyang-Suzhou, Shanghai-Guilin); · servicii ghid roman si ghizi locali; · 3 cazari in tren (cabine cu 4 paturi).
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single (inclusiv pe tren) 690 є. Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 180 є / pers. La inscriere se minim 800 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 45 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *