Esti aici Acasa CHINA
2285 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
China
GPS:
35.86166, 104.195507844

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

CHINA   Croaziera pe Yangtze

BEIJING-Marele Zid-SHANGHAI (Zhujiajiao)-HANGZHOU-SUZHOU

pesterile Longmen-XIAN (soldatii de teracota)-LUOYANG (Kung Fu Show)

PROGRAM:

ZIUA 1 – Sambata, Intalnire la ora 20 cu ghidul roman la aeroportul Otopeni la check in Turkish Airlines pt destinatiaIstanbul. Decolare, ora 21.50,sosire,ora 23.15.
ZIUA 2 Decolare din Istanbul la ora 00.35 spre Beijing.Sosire, ora 15.05. Vizita Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Transfer la hotel.  Cina (Raţa Pekineza) si cazare  in Beijing.
ZIUA 3 (mic dejun si pranz). Excursie la: Marele Zid, unul din mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara.Seara, show de opera.  Cina si cazare in Beijing.
ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza Orasul Interzis si Templul Cerului. Dupa amiaza-shopping. Deplasare, noaptea, cu trenul. Cazare pe tren.
ZIUA 5  Sosire un Luoyang la ora 7.29.Vizita Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show.Cina si cazare in Luoyang.
ZIUA 6 (mic dejun).Cu autocarul la Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica.Tang Dinasty Show. Cina si cazare in Xian.
ZIUA 7 (mic dejun si pranz). Vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta) si Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 20.17-deplasare cu trenul.Cazare pe tren.
ZIUA 8. Ora 8.55-sosire la Chongquing-vizita Sala Poporului si Muzeul defileelor. Timp liber.  Seara, imbarcare pe vas pentru croaziera pe Yangtze de la Chongqing la Yichang. Cazare pe vas.
ZIUA 9   (mic dejun si pranz). Croaziera pe Yangtze-vizita Fengdu (Orasul Fantoma). Cina si cazare pe vas.
ZIUA 10  (mic dejun si pranz). Croaziera prin defileele Qutang si Wu. Optional, cu barca la stramtoarea Shennong.Cina si cazare pe vas.
ZIUA 11 (mic dejun).  Croaziera pe Yangtze. Optional, deplasare cu autocarul la Barajul celor 3 Defilee. Ora 12-sosire in  Yichang, apoi deplasare cu trenul la ora 13.45. Cazare pe tren.
ZIUA 12  Ora 10.39, sosire in Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru)-vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Popas in Wuzhen-oras cu pravalii vechi de sute ani.Cina si cazare in Suzhou.
ZIUA 13 (mic dejun).In Suzhou (delta Yangtze)-orasul cu 500 de gradini,vizita:Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile“Master of the Net”. Popas (1 ora) in Zhujiajiao-Venetia Chinei.In Shanghai-vizita templele lui Buddha si croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu).Cazare in Shanghai.
ZIUA 14 (mic dejun). In Shanghai-vizita Yu Garden si Pearl TV Tower, apoi plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Bulevardul Nanjing). Timp liber. Transfer la aeroport-decolare la ora 22.24.
ZIUA 15 – Sambata. Sosire in Istanbul la ora 5.25. Decolare la ora 7.50 spre Bucuresti. Sosire la ora 9.15 la Otopeni.
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  CHINA August 12, 2017 - August 26, 2017 pret/pers 2285 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice; · bilet avion Bucuresti-Doha-Beijing/Hong Kong- Doha-Bucuresti; · transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul; · servicii ghid roman si ghizi locali; · cazari : 3 pe vapor de 5*,3 pe tren in cabine pt 4 persoane si 6 in hoteluri de 3*,4*.
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single (inclusiv pe tren si vapor) 650 є. Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 180 є / pers. La inscriere se minim 600 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 35 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *