Esti aici Acasa CHINA
1830 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
China
GPS:
35.86166, 104.195507844

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

CHINA           

BEIJING-Marele Zid-SHANGHAI (Zhujiajiao)-HANGZHOU-SUZHOU

pesterile Longmen-XIAN (soldatii de teracota)-LUOYANG-Kung Fu Show

PROGRAM:

ZIUA 1 – Marti. Intalnire la ora 19.45 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare, ora 21.45, sosire, ora 23.10.
ZIUA 2 Decolare din Istanbul la ora 00.35. Sosire in Shanghai, ora 15.50. Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao – Venetia Chinei Transfer la hotel. Cazare  in Shanghai.
ZIUA 3 (mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhi-tectura internationala si shopping(Blv Nanjing).Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Shanghai.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Ora 14-deplasare la  Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru).Cina si cazare in Hangzhou.
ZIUA 5 (mic dejun si pranz). Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16-deplasare la Wuzhen (shopping in zona pravaliilor vechi de sute ani). Cazare in  Suzhou.
ZIUA 6(mic dejun si pranz). In Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini, se viziteaza: Pagoda de peMuntele Tigrului si gradinile “Master of the Net”. Timp liber. Spre seara-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou.Cazare in tren.
ZIUA 7 (pranz). Sosire in  Luoyang. Se viziteaza Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri dinChina, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show.Cina si cazare in Luoyang.
ZIUA 8 (mic dejun).  Deplasare cu autocarul pe autostrada. In Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica. Seara, Tang Dinasty Show. Cina si cazare in Xian.
ZIUA 9 (mic dejun si pranz).   In Xian-vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta). Langa Xian, in orasul antic-vizita Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 19.30-deplasare, cu trenul de la Xian.Cazare pe tren.
ZIUA 10 (pranz). Sosire la ora 8.18 in Beijing. Excursie la: Marele Zid, Mormintele dinastiei Ming (viziteaza la unul dintre ele) si Palatul de Vara. Cina (Raţa Pekineza) si cazare in Beijing.
ZIUA11(mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si  Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Shopping. Seara, la restaurant, cina si show (in stil chinezesc) de opera. Transfer la aeroport.
ZIUA 12– Vineri. Decolare la ora 00.10, sosire la ora 5.25 in Istanbul. Ora 7.50-decolare. Sosire, Otopeni, ora 9.15
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  CHINA August 8, 2017 - August 19, 2017 pret/pers 1830 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice; · bilet avion Bucuresti-Istanbul-Shanghai / Beijing-Istanbul-Bucuresti; · transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul (Beijing-Xian, Luoyang-Suzhou); · servicii ghid roman si ghizi locali; · 2 cazari in tren (cabine cu 4 paturi); · 5 cine, 5 pranzuri si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.
  -orice alte servicii neprecizate in oferta
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single (inclusiv pe tren) 445 є. Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 120 є / pers. La inscriere se minim 600 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 45 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala .

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *