Esti aici Acasa CERNAUTI 3 zile, autocar
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Cernauti
GPS:
48.2920787, 25.93583669999998

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

CERNAUTI – Cetatea HOTIN – Manastirea PUTNA

Lacul  IZVORUL  MUNTELUI – Cheile BICAZULUI  –  Lacul ROSU

Cetatea SUCEVEI – manastirile VARATEC si AGAPIA       3   zile

Plecare in 11.08.

ITINERARIU

ZIUA 1-vineri, ora 06.2016–prezentarea la imbarcare parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe ruta Buzau-Bacau. Vizita Cetatea Suceava si Manastirea Putna. Traversarea frontierei pe la Siret. Cazare in Cernauti.

ZIUA 2 (mic dejun). Shopping in Marele Bazar. Se viziteaza Cetatea Hotin. Tur (4 ore) Cernauti (include si vizita la Mitropolie si Universitate) cu ghid local. Cazare in Suceava.

ZIUA 3 – duminica (mic dejun).Se viziteaza manastirile Varatec si Agapia. Deplasare pe ruta Piatra Neamt-Valea Bistritei-Bicaz(Lacul Izvorul Muntelui). Deplasare pe jos(cateva sute de metri) prin Cheile Bicazului, apoi popas la Lacul Rosu. Deplasare pe ruta Gheorghieni-Miecurea Ciuc-Brasov-Sinaia-Ploiesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  CERNAUTI–Cetatea HOTIN–SUCEAVA–Manastirea PUTNA–Cheile Bicazului August 11, 2017 - August 13, 2017 pret/pers 95 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman si ghid local in Cernauti; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; · 2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
  Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.
  Pret: 95 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 30 €. La inscriere se achita minim 50 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 10 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *