Esti aici Acasa CAPUL HORN-Fiordurile-TARA de FOC-PATAGONIA-Buenos Aires - Montevideo
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Patagonia , Bueno Aires
GPS:
-34.5944028, -58.3799312741

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

CAPUL HORN–Fiordurile–TARA DE FOC–PATAGONIA

Buenos Aires – Montevideo

PROGRAM:

ZIUA 1-duminica.  Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.16.
ZIUA 2 (mic dejun).Sosire la Buenos Aires,in jurul orei 9.Tur(5 ore)Buenos Aires cu ghid local.Timp liber.Cazare in Buenos Aires (Argentina).
ZIUA 3 (mic dejun).Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre-plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si(optional) servirea pranzului.De la ora 14-timp liber (optional, Teatrul Colon-impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires.Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango).  Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 4 (mic dejun).  Optional, excursie cu vaporul la Montevideo.Cazare in  Buenos Aires.
ZIUA 5 (mic dejun). Transfer la aeroport-decolare spre Ushuaia.Cazare in Ushuaia (Tara de Foc-Argentina).
ZIUA 6 (mic dejun). Optional, croaziera cu catamaranul (cu ghid local la bord) pe Canalul Beagle – se viziteaza : Insula Leilor de Mare (Isla de Los Lobos), “Farul de la capatul lumii” si Insula Pasarilor (Isla de Pajaros). Optional, plimbare (cu ghid local) cu trenuletul cu aburi (Trenul de la capatul Lumii) prin Rezervatia Naturala Tara de Foc (Tierra del Fuego) – vizita fauna, flora si popas la colibele indiene.Cazare in Ushuaia.
ZIUA 7 (mic dejun si pranz). Imbarcare pe vasul  Stella Australis. Se navigheaza prin Canalul Beagle. Cina si cazare pe vas.
ZIUA 8 (mic dejun si pranz). Se ajunge la Capul Horn (stanca de 425 m inaltime) si se viziteaza Parcul National Capul Horn(Tara de Foc-Chile).Cina si cazare pe vas.
ZIUA 9 (mic dejun si pranz). Se navigheaza prin Tara de Foc (Chile) trecand prin fiorduri (De Agostini-primul prin care se trece, situat in inima M-tilor Darwin). Deplasare cu barci de tip zodiac (capacitate-cateva persoane), apoi pe jos,  la Ghetarul Aguila.Cina si cazare pe vas.
ZIUA 10 (mic dejun). Se navigheaza prin Stramtoarea Magellan-vizita colonia de pinguini de pe Insula Magdalena. Sfarsitul corazierei in Punta Arenas (Patagonia-Chile) – popas in centru. Deplasare cu minibusul.Cazare in Puerto Natales (Patagonia-Chile).
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare (cu ghid local) cu minibuzul la Parcul National Torres del Paine din Anzii Chilieni. Se viziteaza : Pestera Miledon, lacul Pehoe sau lacul Amarga si Turnurile Albastre (Torres del Paine).Cazare in Puerto Natales.
ZIUA 12 (mic dejun).Deplasare cu minibuz si ghid local in Parcul National Los Glaciares cu vizitarea Ghetarului Perito Moreno (cel mai mare ghetar din cei 42 din America de Sud).Cazare in El Calafate(Patagonia-Argentina).
ZIUA 13 (mic dejun).  Transfer la aeroport-decolare spre Buenos Aires. Decolare spre Romania.
ZIUA 14- sambata. Sosire in Bucuresti  
  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  CAPUL HORN-Fiordurile-TARA de FOC-PATAGONIA-Buenos Aires - Montevideo November 26, 2017 - December 9, 2017 pret/pers 4020 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman; ● 8 cazari (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca avand camere, pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 30.11’15 vor fi nominalizate) cu mic dejun; · transport cu minibus cu aer conditionat; · bilet avion Bucuresti-Buenos Aires / Buenos Aires-Bucuresti; ● 3 cazari (in cabine standard cu 2 paturi) cu pensiune completa pe vapor.
  -biletele de intrare la obiectivele turistice.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single (numai in hoteluri) 325 є. La inscriere se achita minim 1000 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 100 є. Grup minim 15 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicalӑ e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Asigurarea medicala e obligatorie. Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *