Esti aici Acasa CAPPADOCIA
610 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Cappadocia, Istambul
GPS:
41.003242, 28.977059999999938

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

CAPPADOCIA   

ISTANBUL – ANKARA

EUROPA –     STRAMTOAREA BOSFOR     – ASIA

PROGRAM:

ZIUA 1 – Duminica, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni- check in Turkish sau Tarom pentru destinatia Istanbul. Deplasare pe autoastrada.Cazare in Ankara.
ZIUA 2 (mic dejun).Tur (3 ore) Ankara cu ghid local cu oprire la Mausoleul lui Atatürk,apoi popas (90 min) in centru.Deplasare in Cappadocia.Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 3 Deplasare la Uchisar – panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran. La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca.Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 4 (mic dejun). In Ankara-vizita: Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei, Deplasare la Istanbul -tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur .Cazare in Istanbul.
ZIUA 5 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber – shopping in Marele Bazar. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 €-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic).Cazare in Istanbul.
ZIUA 6 (mic dejun). Dimineata, optional (40 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 € – daca se achita in excursie) plimbare pe Marea Marmara la Buyuk Ada – Insula Printului (include: transport local – tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi). Dupa amiaza–shopping in Istanbul.Cazare in Istanbul.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 – croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber – shopping. Cazare in Istanbul.
ZIUA 8 Duminica (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Decolare la ora 16.55. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni, ora 18.20.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  CAPPADOCIA September 10, 2017 - September 17, 2017 pret/pers 610 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · servicii ghid roman si ghizi locali in Ankara si Cappadocia; · transport (fara zilele : 5, 6, 7) cu autocar 2 ** cu aer conditionat ; · bilet avion Bucuresti – Istanbul – Bucuresti ; · 7 cazari cu mic dejun bufet in hoteluri de 3 *** si 2 **(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus)
  -biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). La inscriere se achita minim 150 €. Supliment single 175 €. Grup minim 25 turisti Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere 30 €. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *