Esti aici Acasa Canoeing in munti
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Buzau, Romania
GPS:
45.1371109, 26.8172395461

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Aventura pe apele lacului Siriu, o tura de initiere cu caiac canoea intr-un cadru natural aparte.

Tura cu canoea canadiana pe lac este primul pas in practicarea acest sport minunat, ocazia de a vedea peisaje ascunse celor care traverseaza zona pe uscat, o excelenta ocazie de exercitiu fizic in mijlocul naturii. Lacul Siriu se afla la limita judetelor Buzau si Brasov cu o lungime de cca 10 km, situat la 150 de km distanta de Bucuresti. Este un lac de baraj intre Muntii Siriu si Podu Calului, format intre pereti de stanca si inconjurat de paduri dese, fapt ce a dat nastere unor peisaje extraordinare, putin accesibile de pe maluri. Programul include o pauza pe o poienita total izolata, loc ideal pentru odihna sau picnic.

Romanian Adventure mai organizeaza in aceasta zona, ture de rafting, off road scufundari si tabere de supravietuire.

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  Canoeing in munti May 1, 2017 - September 1, 2017
  Sezon: mai - septembrie
  Locatie: Lacul Siriu - Nehoiu
  Durata: 2 ore
  145 0 Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  La turele cu canoele organizate pe lacuri poate participa orice persoana cu varsta minima de 16 ani, indiferent de conditia fizica sau exeprienta in acest sport. Este obligatoriu ca participantii sa aiba abilitati minime de a inota. Trebuie sa aveti un voucher valabil, impreuna cu rezervarea perioadei disponibile. . Turele de canoe sunt organizate in zilele de sambata si duminica, fiind programate din 2 in 2 ore incepand cu ora 10:00. Grupurile de cel putin 15 platitori, pot rezerva ture cu canoea in orice zi a saptamanii.
  Echipa de intructori va organiza un instructaj si o proba practiva inainte de pornirea propriu-zisa in traseu, astfel incat toti participantii sa poata deplasa si manevra o astfel de ambarcatiune in conditii de siguranta. prezentarea caracteristicilor ambarcatiunii notiuni de navigatie cu canoea exercitii de coordonare, echilibru si stroc
  Echipament pus la dispozitie de noi: Canoe de 2 locuri,cu compartiment de bagaje si 2 compartimente etanse(chesoane)destinate obiectelor electronice. Canoea canadiana este cea mai rapida ambarcatiune de acest gen, poate sustine fara probleme 2 persoane si provizii. Vesta de salvare - articol obligatoriu. Echipament obligatoriu: incaltaminte sport lejera pantaloni lungi, scurti, geaca de vant, palarie de soare, prosop. .
  Traseul de canoe va porni din coada lacului, la punctul de varsare a raului Buzau in lac denumita Valea Neagra, traversand intrega lungime a lacului si golfurile laterale, insumand o lungime de cca 12 km. Program tura I 10:00 - 12:00 tura II 12:00 - 14:00 tura III 15:00 - 17:00

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *