Esti aici Acasa BULGARIA 2 zile, autocar
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Albena, Bulgaria
GPS:
43.36781939999999, 28.08006899999998

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
021 796 28 28
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

Indicativ – BULGARIA 2 zile, autocar, data plecarii     

Plecari: 20.05, 9.09.

BULGARIA ( Nisipurile de Aur, Varna, Balchik, Albena, Cap Kaliakra, Nessebar, Sunny Beach) traversarea Dunarii (pod rutier Ruse-Giurgiu, bac Calarasi-Ostrov) Monumentul Tropauem Traiani (Adamclisi)             2 zile

ITINERARIU

ZIUA 1 – Sambata,  ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Se traverseaza Dunarea cu bacul Calarasi-Ostrov. In Romania, la Adamclisi,  vizita Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Bulgaria, popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii medievale). Se viziteaza Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi statiunile Albena si Nisipurile de Aur. Cazare in Varna.

ZIUA 2Duminica, mic dejun.Se viziteaza Varna.Deplasare in statiunile Nessebar si Sunny Beach-optional,plaja si baie in Marea Neagra. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse – Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formali-tatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  BULGARIA September 9, 2017 - September 10, 2017 pret/pers 65 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  BULGARIA May 20, 2017 - May 21, 2017 pret/pers 65 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  · 1 cazare cu mic dejun la hotel de 3* sau 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ; · transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari; · servicii ghid roman.
  Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea
  Obs. : – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05. si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
  Pret: 65 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 20 €. La inscriere se achita minim 30 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *