Esti aici Acasa BARCELONA
525 EUR
Imaginea hotelului

COORDONATE DESTINATIE

Adresa:
Barcelona
GPS:
41.3850639, 2.17352323012

DETALII SI REZERVARI

Telefon:
0217962828
office@sunny-travel.ro
Web:
http://www.sunny-travel.ro

ITINERARIU:

BARCELONA – ANDORRA – VALENCIA

Costa Brava / Maresme – Manastirea MONSERAT  

PROGRAM:

ZIUA 1 – Marti, ora 5, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – check in BLUE AIR pentru destinatia Valencia. Decolare la ora 7, sosire la ora 9.40 in Valencia–vizita (90 min) centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor.Ora 18-plecare din Valencia.Cazare in zona Amposta. 
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Barcelona-tur cu autocarul pe traseul : Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas (o ora) la Sagrada Familia. Transfer la hotel. Timp liber. Promenada pe RAMBLAS. Posibilitate de plaja si baie in mare.Cazare in Barcelona.
ZIUA 3 (mic dejun). Optional (50 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60 € – daca se achita in excursie), excursie la Manastirea MONSERAT, apoi Turul Andorrei pe ruta Berga – Cerdanya – Martinet – Arcavel – capitala Andorra La Vella (popas 2 ore pentru shopping) – Soldeu – Puigcerda – Berga. Cazare in Barcelona.
ZIUA 4 (mic dejun). Excursie cu trenul sau autobuzul local pe COSTA BRAVA / MARESME, in statiunile BLANES si Calella. Posibilitate de plaja si baie in mare.          Cazare in Barcelona.
ZIUA 5–Sambata (mic dejun). Timp liber. Se viziteaza: Acvariul, Muzel PICASSO, Parcul GUELL si urcare pe Montjuic. Posibilitate de plaja si baie in mare. Transfer la aeroport. Decolare din Barcelona la ora 19.05.Sosire in Bucuresti la Aeroportul Otopeni,ora 23.15.

 

  Tipul ofertei Perioada Descriere Pret Tipul camerei Selecteaza nr. camere
  BARCELONA August 1, 2017 - August 5, 2017 pret/pers 525 EUR Double Va rugam sa precizati numarul copiilor ce va insotesc, varsta lor si aranjarea lor in camere:
  In functie de numarul de copii si de varsta lor pot aparea costuri suplimentare
  aer conditionat
  Babysitting/servicii pentru copii
  bufet suedez
  Cutii de valori
  Exterioară
  Interioară
  Internet Wireless Gratuit
  Loc de joaca pentru copii
  Parc de distracţii
  Parcare privată
  Piscină
  Plajă privată
  Spa şi centru wellness
  ● servicii ghid roman; · transport avion Bucuresti – Valencia / Barcelona– Bucuresti; · 4 cazari cu mic dejun in hotel de 3***; · transport cu autocar 2**cu aer conditionat pentru tur oras (ziua 2) si excursia la Valencia (ziua 1); · 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
  - biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea.
  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii +2%). Supliment single 125 €. La inscriere se achita minim 200 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita(conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Acte necesare : pasaport sau C.I.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea ta a fost trimisa cu succes
  Introdu toate detaliile personale obligatorii

  Locatie


  Lasa o recenzie

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Mancare

  Inchide Comentariile

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *